2777
2789
عنوان

فامیل دیوث قرمدنگ

173 بازدید | 16 پست

خالم بلاک کردم چون خیلی فضوله.

با شوهرش گه منو میخورن .

بچشون چندشه .

فرار میکنم. هر جا باشن نمیرن.

زندایی دیوثم خواستگار پولدارمو پروند ننه قحبه

عمه ام ۵۰ روزه خونه ماس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فحشت خیلی جدید و بروز بود

کلا از فامیل جماعت فرار کن،اونا فقط فضول و حسودن و سودیم ندارن

راز سالاد شیرازی جنگلی که در جنگل قابل انجام هست،بسیار خوشمزه،بودار و ماچیدنی:ابتدا خیار و گوجه و پیاز و مخلفات را گیر اورده و به خر بگویید پا بزن لعنتی،خر نیز پا میزند و مواد خوب له میشوند،حال ابغوره را سرازیر کرده و نمک بسته بندی شده را از جومونگ تحویل بگیرید و با فلفل هم بزنید،بعد از آن از شاخ گوزن بخواهید برایتان خوب هم بزند،حال به تمساح بگویید این هم سالاد نوش جان. برای تمیز کاری اشپزخانه جنگلی از زرافه ی گردن دراز کمک بگیرید.🗿

تربیت خانوادگی در همه تون موج میزنه

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

چقدر بد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
منظورت قرمساقه؟ 😂

نه این یکی دیگه اس فرق میکنه خدااا🤷🏻♀️😂

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀