2777
2789
عنوان

چرا لاغر نمیشم💔

50 بازدید | 8 پست

از اول رژیم جا نزدم

اما بوده روزایی که کالری زیادی مصرف کرده باشم نهایت تا ۳۰۰۰ کالری رفته

توی چهار ماه فقط شیش کیلو کم کردم🤦🏻♀️

باشگاه نمیرم چون هزینش زیاده و وقتم ندارم

اما پیاده روی زیاد میکنم

راه کالری دارین؟

واقعا چون گوشت نمیخورم نمیتونم برنج و ماکارونی رو حذف کنم اینو نگید

لیو 52 خوب

❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

شما باید اصلاح مزاج کنید تا بتونید سایز کم کنید

بیشتر اضافه وزنها بخاطر غلبه بلغم و سردی معده و گوارش هست اینا باید رفع بشن تا کاهش وزن اتفاق بیفته وگرنه رژیم خالی که جواب نمیده

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی

قرص لیو 52 گیاهی برای لاغری و حتی کبد خوب

❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

چجوری

یه سری گیاهان دارویی و روغن خوراکی خالص براساس مزاج و مشکلاتتون بهتون داده میشه در کنارش ممنوعیات و دستورات طب سنتی

نیازی هم نیست که مقدار غذاتون رو کنترل کنید

چون وقتی مشکل سردی بدنتون و معده رفع بشه ناخودآگاه همتون بهتر و بدنتون خون صالح تولید میکنه و اردم آروم و بدون عوارض وزنتون و سایزتون کپ میشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

باید کجا برم

جایی لازم نیست برین

تو یکی از پیامرسانها بهم پیام بدین تا یه مشاوره زبانشناسی بشین و بقیه اقدامات رو میگم چیکار کنید

09366055316