به جادو دع. ا و.. ما یه خونه تو شهر دیگه داریم حس منفی می ده وقتی می ریم اونجا بلا استثنا دعوا و دلخوری داریم و کابوس شبانه حتی یه بار با خواهرم رفتیم تنهایی کلی دعوا کردیم بی دلیل حالت جنون وار می ری توش سردرد می گیری
پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜
اگر میخواهی دستت در دست خدا قرار بگیرد، با دست دیگرت دست ناتوانی را بگیر🤍 برای شادی روح اموات بی وارث، بد وارث، کم وارث و امواتی که خودکشی کرده اند،کار نیک کوچکی فراموش نشود🤍 از لبخندی کوچک تا آب دادن به گلی پژمرده🤍
من زیاد اعتقاد ندارم من میگم بزرگترین نیرو خدا هست ولی خیلی میترسم از این چیزا ولی همچنان کنجکاوم ولی میدونم این نیرو ها وجود دارن ولی نه اینکه از خدا بالاتر باشن عمه دوست بنده میگفتن با اهل اونا در ارتباطه و سید هم هستن و این منو دید یه سری چیرا به من گفت که ۵۰ درصدش درست بود بعد یه شب اومد خونه ما که برای دختر خالم یه چیری بگه بعد که رفت من یه سردردی گرفتم که نگو همون شب اصلا شام هم نخوردم و فقط رفتم خوابیدم نصف شب حدودا ۳یا ۴ بود بلند شدم دیدم که بالشتم زیر خونه و خون دماغ شده بود همینجوری بدون هیچ مریضی چیزی فقط من اینجودی شد اون خانم خودش گفت شب نباید چیزی بپرسم ازشون این دختر خاله من اصرار کرد و بعد اون شب من ترسیدم رفتم پیش مامان و بابام خوابیدم بابامم خیلی با مامانم دعوا کرد چون بابام به این چیزا اعتقادداره ولی مامانم نه
من زیاد اعتقاد ندارم من میگم بزرگترین نیرو خدا هست ولی خیلی میترسم از این چیزا ولی همچنان کنجکاوم ...
چه جالب من خیلی تجربه های این مدلی داشتم یه بار مریص بی جون بودم در حد یه ماه ظهر خواب بودم تو خواب یکی انگارگفت می خوای بدونی یهو از خواب بیدار شدم ناخوداگاه به سمت پنجره رفتم دیدم دوست مامانم داره باغچه ما رو می کنه رفتم گفتم چی کار می کنی به گریه افتاد رفت بعدش دیدم کاغذ یه تیکه مو و.. مادرم اومد بهش گفتم گفت غیر ممکنه حتی از خانمه پرسید گفت من اصلا خونتون نیومده خدا رو شکر تو حیاط همسایمون دوربین هست و تو کوچمون و گرنه حرفمو کسی باور نمی کرد
اگر میخواهی دستت در دست خدا قرار بگیرد، با دست دیگرت دست ناتوانی را بگیر🤍 برای شادی روح اموات بی وارث، بد وارث، کم وارث و امواتی که خودکشی کرده اند،کار نیک کوچکی فراموش نشود🤍 از لبخندی کوچک تا آب دادن به گلی پژمرده🤍