2821
2789
عنوان

یارانه ها

158 بازدید | 5 پست

کسی بوده جدیدا یارانه اش رو از خانوادش جدا کرده باشه(بعد از ازدواج منظورمه)

مراحلش چیه؟؟

باید چی کار کنم؟؟

میگن کسایی که اقدام میکنن تا ی مدت نا معلوم کلا قطع میشه!!!درسته یا شایعه است؟؟

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

من اسفند یارانه رو جدا کردم تا حالا هیچی به هیچی😒😒

باید بری دفتر پلیس+ ۱۰  کارت ملی  و سند ازدواجتم ببری و یه شماره حساب

راستی مگه خود به خود وقتی عقد ثبت میشه یارانه جدا نمیشه؟

برا ما اینجوری بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اسفند یارانه رو جدا کردم تا حالا هیچی به هیچی😒😒 باید بری دفتر پلیس+ ۱۰  کارت ملی  و ...

نه واسه من هنوز به حساب پدرم ریخته میشه

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

ما دوساله جدا کردیم نه شایعس همون ماه بایارانه بفیه ماله شمام‌میریزن..خودتو شوهورتو میخواد فقط با مدارک شناساییتون 

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔