2777
2789
عنوان

ازدواج با این پسرو و قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 35 پست

۲۷ سالشه و هنوز هیچ چیزی نداره. این همه سال چیکار میکرده ادمی که به این سن برسه و هنوز هیچ چیزی نداشته باشی فکر نکنم بتونه تشکیل خانواده بده. با چه عقل و منطقی میخواد ازدواج کنه

İnsan eskileri özlerde ben en çok kendimi özledim

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۷ سالشه و هنوز هیچ چیزی نداره. این همه سال چیکار میکرده ادمی که به این سن برسه و هنوز هیچ چیزی نداش ...

بخاطر اینکه پشتبانه ی مالی نداشته و به خاطر مسائلی افسردگی داشته قبلا

بخاطر اینکه پشتبانه ی مالی نداشته و به خاطر مسائلی افسردگی داشته قبلا

خیلیا هم پشتبانه ای نداشتن با عرضه بودن از سن کم کار کردن تلاش کردن زحمت کشیدن خودشون همه چی به دست آوردن.

با این شخص ازدواج موفق و خوبی نمیشه داشت

مرد خوب باشه زن دل درد جدایی نداره

یه پسر دایی داشتیم با یه دختر خانومی نامزدی کرد نه یا پسر دایی مو نمیدم که از نظر مالی و وقیافه همه چی از دختره بالاتر بود ولی مثل پروانه دور این دختر میگشت اینقدر که دوسش داشت ما هم خیلی براشون خوشحال بودیم یه روز فهمیدیم دختره همه چیو بهم زده بهونشم کرده که پسر داییم شکاکه... بعد ها در اومده که دختره خودش هم بی مشکل نبوده که پسر داییم شک میکرده

همینجوری یه صلوات بدین ، اون دنیا نیازتون میشه ...

خیلیا هم پشتبانه ای نداشتن با عرضه بودن از سن کم کار کردن تلاش کردن زحمت کشیدن خودشون همه چی به دست ...

ببخشید جسارتا شما که همسن ایشونید تا الان میشه بگید چه چیزایی به دست اوردین البته اگه اشکالی نداره جواب بدین ممنون icon

ببخشید جسارتا شما که همسن ایشونید تا الان میشه بگید چه چیزایی به دست اوردین البته اگه اشکالی نداره ج ...

خونه دارم ماشین دارم شغل و دارمد دارم همش رو هم با تلاش و زحمت خودم به دست اوردم از سن کم کار کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز