2777
2789
عنوان

درمان افسردگی

49 بازدید | 5 پست

درود.دوستانی که قبلا تجربه افسردگی داشتن و درمان شدن میشه راهکار بدید؟

من افسردگی مزمن دارم و دوتا روانشناس هم عوض کردم منتها هیچکدوم توجه و سواد کافی رو نداشتن.خواهشاا تبلیغ روانشناس نکنید اگر کسی تجربه درمان از یک روانشناس رو توی شیراز داره ممنون میشم اسمش رو بگه🤍

درود به روانپزشک هم مراجعه کردین ؟ این روزا افسردگی بدون دارو فکر نمیکنم درمانی داشته باشه

نه.میترسم از عوارضش و اینکه میگن اعتیاد اورن و بعد قطع بازم حالم برمیگرده به قبل...

اخرین باری که روانشناس رفتم داشت منعم میکرد از دارو.اما راهکار هاش هم بدون دارو جواب نداد متاسفانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه.میترسم از عوارضش و اینکه میگن اعتیاد اورن و بعد قطع بازم حالم برمیگرده به قبل...اخرین باری که روا ...

روانشناس من خیلی رو مصرف دارو تاکید داره . منم چند ماهی مصرف کردم اصلا اعتیاد اور نبودن

اما به نظرم تاثیری نداشتن رو من

روانشناس من خیلی رو مصرف دارو تاکید داره . منم چند ماهی مصرف کردم اصلا اعتیاد اور نبودن اما به نظرم ...

شما درمان نشدید با قرص؟

افسردگی از من عملگرایی رو هم گرفته انگار تو باتلاق گیر کردم هیچ چاره ای نمیبینم🤦🏼♀️

شما درمان نشدید با قرص؟افسردگی از من عملگرایی رو هم گرفته انگار تو باتلاق گیر کردم هیچ چاره ای نمیبی ...

من برای اضطرابمم دارو میخوردم بنظرم اون جواب بود برای افسردگی هم اسنترا میخوردم نمیدونم زیاد تاثیری نداشت از نظر خودم

شما به نظرم ی مدت تحت نظر روانپزشک مصرف کنید عوارض خاصی ندارن ، شاید کمک کردن یکم از این حال در بیاین

ببخشید دیر جواب دادم