2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

71 بازدید | 13 پست

من پسرم ۲۶ سالمه

حدود ۱۵ تا ۲۵ درصد زبان انگلیسی بلدم

میخوام تمرین کنم و تلاش کنم تا وقتی که ۳۰ سالم شد مثل بلبل انگلیسی حرف بزنم و متوجه بشم حتی با لحجه های متفاوتو بفهمم

بازیای کامپیوتریو بفهمم چیا میگن به هم

بنظرم جذابه فهمیدن زبان انگلیسی

مثل نوزاد که تازه میخواد حرف زدن یاد بگیره

خدا کنه بتونم😭😭

چرا نتونی ؟

جدی شروعش کن و مهم ترینش استمرار داشتنشه

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با 25 درصد به نظرم میتونی بفهمی تو چی تی ای چی میگن ب هم

هی یووو واتس اپ من😂

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

با 25 درصد به نظرم میتونی بفهمی تو چی تی ای چی میگن ب هم هی یووو واتس اپ من😂

خب ببینید کلا مثلا تو رد دد یا gta بله حتی از رفتار ها و ماموریتایی که انجام میشه هم میتونی بفهمی در مورد چی صجبت میکردن یا داستان کلیو بفهمی

ولی gta بازی قدیمییه و الان جدیدا بازیسازا میان از جملات خنده دار یا فلسفی بزرگان تو بازیا استفاده میکنن

مثلا تو گاد اف وار رگناروک یا گاد اف وار ۴ حرفایی که اترئوس و کریتوس به هم نیزنن به اندازه ۱۰ تا کتاب فلسفیه

یا مثلا تو بازی دث استرندینگ چقدر جملات پیچیده انگلیسی به کار میبرن

من همین ۱۵ تا ۲۵ درصدو از بازیای کامپیوتری و ارور هایی که تو کامپیوتر بر میخوردم و کلاس زبان که از بچگی بصورت ناپیوسته میرفتم یاد گرفتم....

حقیقتش عاشق خلبانیم و دلم میخواد بتونم با برج مراقبت حرف بزنم

لهجه✅تمرین و تمرین . کلاس هم برو چون فقط حفظ لغت نیست. گرامر هم مهمه

کلاس هم واجبه؟؟؟؟

من فرادرس چند تا دوره خریدم مثلا با یوتوب اینام دو سه روزه پیش برم

ولی فک میکنم اگه کلاس برم میتونم با دو نفر انگلیسی حرف بزنم حداقل مکالمه قوی شه

عه منم از امروز شرو کردم کلاس میری؟نرمافزاری چیزی دان کردی؟

من عاشق خلبانیم....گفتم حداقل مهم ترین مهارتش که مربوط به زبان انگلیسیه رو داشته باشم

من از بچگی کلاس سوم کلاس زبان مامانم بزور میفرستاد و با گریه و دعوا میرفتم و ناپیوسته بوده

و خب به خاطر عللقم به بازیای کامپیوتری و ارور های نصب نرم افزار تو کامپیوتر باعث شده حدود ۲۰ ۲۵ درصد زبان انگلیسیو بدونم....

ولی خب واس بازیای جدید که توش حرفای فلسفی و گنده میزنن جواب نیست و خلبانی هم باید فول زبان بدونی

فعلا اموزش دوره فرادرسو یدونشو خریدم که مربوط به مکالمس حدود ۹۸ تمن بود دارم تمرینش میکنم و تو دفتر مینویسم

حالا یوتوبم قند شکنم وصل میشه دوره ببینم خوبه

نمیدونم کلاس زبان برم یا نه

من عاشق خلبانیم....گفتم حداقل مهم ترین مهارتش که مربوط به زبان انگلیسیه رو داشته باشممن از بچگی کلاس ...

موفق باشی منم از کلمه شروع کردم جون دایره لغاتم خیلی کمه فیلم و انیمیشنم کنارش میخوام ببینم حوصله کلاس ندارم شاید ی نرم افزاری اگه اوک بود دان کنم بااونم بیشتر کار کنم خداکنه بشه