2789
عنوان

زخم پا

44 بازدید | 7 پست

لطفاا لطفااا ازتون خواهش میکنم اگه اطلاعاتی درمورد این دارین بگین

یه حالت تاولی روی کف پام زد بعدش الان به این وضع رسیده

عاجزم گرده توی راه رافتن توی نشستن پاشدن 💔💔

۱۹سالمه خواهش میکنم اگه چیزی ندونین دریغ نکین بی تفاوت رد نشید توی راه رفتن خیلی عاجز شده 🥲

عکسشم میزارم

ندیده میگم زگیل. الان دوستان میان میگن میخچه. ولی اون چیزی که عموما بین مردم رایحه زگیل هست. برو چسبش رو بخر و اسید. هر روز هم روشو بتراش

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زخمه امکانه تراشیدن نیست

خب پس بهتر بود ندیده صحبت نکنم:) برو دکتر خیلی حاد شده.

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

زخمه امکانه تراشیدن نیست

دیابت ندارید؟یکم شبیه اونم هست.

شایدم تاول خونیه