2777
2789
عنوان

شوهر عبضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 50 پست
عوضی تر از شوهر من، که همین الانم داره خیانت میکنه هرزه 😖😖

ای وای عزیزززم چرا اخههه بیشورررر

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

طبيعي كردي تموم شده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خب همسر من قبلا با هیچ دختری هیچ رابطه ای نداشته ولی متاسفانه یه ذره مهربونی و محبت تو وجودش نیست ...

الهی بمیرم برات شاید رفته رفته بتونی مهرو محبتشو زیاد کنی زندگی با یه ادم خشک و بی محبت خیلی سخته 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
چون عاشقش بودم و هستم چیکار کنم با وجود عاشقی نمیتونم فراموش کنم

همین که عشق وجود داره این وسط بقیه اش رو میتونی درستش کنی اینقدر خوب باش که حتی تو هم یاداوری نکنی اونم یادش نیاد

خدایا شکر🌹
چی گفت؟

خیلییییی بهم‌میریزم‌وقتی گفت...وایییی زشته بگم اینجاولی میگفت وقتی رابطه داشته اون ....جیغ بدی کشیده....اصلآنمیدونم منظورش چی بود...این خرفهاروباهزارتاالتماس لزش کشیدم..نمیدونم شایداونموقع خیلی دوسش داشتم...واای دیونه میشم‌وقتی یادم میاد

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

همین که عشق وجود داره این وسط بقیه اش رو میتونی درستش کنی اینقدر خوب باش که حتی تو هم یاداوری نکنی ا ...

لعنت به اون دخترای بیشور زشت میمووووون

عزیزم کارت اشتباهه تو روشو ک باز میکنی هیچ تک تک دوستای مجردیشو یادش میاری و این میتونه باعث شه او ...

خاااااک عالم بر سررررررم 

چی🤔🤔

روتونو بهم باز كردي تموم شده

از اين به بعد بايد منتظر عواقبش باشي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الهی بمیرم برات شاید رفته رفته بتونی مهرو محبتشو زیاد کنی زندگی با یه ادم خشک و بی محبت خیلی سخته&nb ...

خدانکنه عزیزم ... دو سال گذشت و نشد فکر نکنم بشه تا الان میگفتم یه بچه بیاد وسط این زندگی چه گناهی کرده ولی دیگه به فکر تنهایی خودمم و بفکر بچه ام 

خدایا شکر🌹
خیلییییی بهم‌میریزم‌وقتی گفت...وایییی زشته بگم اینجاولی میگفت وقتی رابطه داشته اون ....جیغ بدی کشیده ...

جیغ کشیده؟؟؟؟یعنی چی؟؟؟

جیغ کشیده؟؟؟؟یعنی چی؟؟؟

منم اصلآنفهمیدم...بعدهاخیلی ازش خواهش میکردم منطورش چی بود خیلی دعوام کردقهرکردیک باردیگه اسم گذشته روبیارم چی میشه وچی نمیشه...منم بی خیال شدم...ولی فکرش روحموخورد.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.