2777
2789
عنوان

شوهر عبضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 50 پست
خیلی بده روش به روت باز مبشه یه روز میبینی دست یکیشونو گرفت اورد پیشت

چه غلطااااااااا

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج فامیلی کلا بد چیزیه منم گرفتارش شدم😭😭ولی عزیزم جلوی خودش نگو اونوقت به تمسخر میگیرتت و هیچی ...

توهم مشکل منو داری؟؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
چرااا خیلیییی مخصوصا همون موقع که خودمون رابطه داریم

میفهممت...واسه منم یکی روداشته....یک هفته باهاش بوده رابطه عمیق داشته....وااای اون اوایل به زوررازش حرف میکشیدم.....ی چیزی گفت که سالهایادم‌نمیره وقتی به این فکرمیکنمامغزم سوت میکشه‌..لعنت به اون زنه😭😭😭

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ولی من بدم یلحظه هم. بامردی ک میدونستم قبلن دوس. دخترداره ازدواج نمیکردم! چون نه دخترهه مریم مقدسه ...

☹️☹️😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میفهممت...واسه منم یکی روداشته....یک هفته باهاش بوده رابطه عمیق داشته....وااای اون اوایل به زوررازش ...

منم همش دوس دارم ازش بپرسم که کجاها رفتن چیکارا کردن😥😥😥خود آزاری دارم 

میفهممت...واسه منم یکی روداشته....یک هفته باهاش بوده رابطه عمیق داشته....وااای اون اوایل به زوررازش ...

حرف. کشیدن خوب نیس..

فقط به ضررخودته یوقتایی ادم خیلی چیزارو ندونه بهتره

اینارو میدونستی و انقدر برات مهمه که عصبیت میکنه  چرا زنش شدی؟؟؟؟

چون عاشقش بودم و هستم چیکار کنم با وجود عاشقی نمیتونم فراموش کنم

خب قيافشونو يادش مياره كه برميگرده اينو در جوابت ميگه!

بیشوره از بس 😞😞😞

منم همش دوس دارم ازش بپرسم که کجاها رفتن چیکارا کردن😥😥😥خود آزاری دارم 

منم...ولی الان که دیگه دخترم به دنیااومده اون کاراروگذاشتم کناردیدم‌خودم دیوونه میشم...اصلآنگوبهش دختر...بگی خیلی پوروومیشه.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

توهم مشکل منو داری؟؟؟؟

نه خب همسر من قبلا با هیچ دختری هیچ رابطه ای نداشته ولی متاسفانه یه ذره مهربونی و محبت تو وجودش نیست ازدواج سنتی بودیم و یجورایی اجباری همیشه میگم اگه ی ذره محبت داشت منم سعی میکردم دوسش داشته باشم کلازندگی مزخرفی دارم در حال حاضر

خدایا شکر🌹