بچه ها من با شوهرم فامیلیم یادمه قبلنا یه عالمه دوست دختر داشت ابجیش همش میاورد عکساشونو بهم نشون میداد الان همش که دعوامون میشه انقد داد میزنم میگم برو پیش مرجان جونت پرستو جونت اشغال جونت بیشور جونت بی سلیغه اه اه کلی قیافشونو مسخره میکنم اونم فقط میشینه میخنده منم خودم خندم میگیره میگم اینطوری روش تو روم باز نشه یه وقت فکر کنه من بدم نمیاد🙃🙃😔😔
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
چرااا خیلیییی مخصوصا همون موقع که خودمون رابطه داریم
میفهممت...واسه منم یکی روداشته....یک هفته باهاش بوده رابطه عمیق داشته....وااای اون اوایل به زوررازش حرف میکشیدم.....ی چیزی گفت که سالهایادمنمیره وقتی به این فکرمیکنمامغزم سوت میکشه..لعنت به اون زنه😭😭😭
ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
نه خب همسر من قبلا با هیچ دختری هیچ رابطه ای نداشته ولی متاسفانه یه ذره مهربونی و محبت تو وجودش نیست ازدواج سنتی بودیم و یجورایی اجباری همیشه میگم اگه ی ذره محبت داشت منم سعی میکردم دوسش داشته باشم کلازندگی مزخرفی دارم در حال حاضر