2777
2789
عنوان

تاثیرپسر بد

80 بازدید | 12 پست

امیدوارم هیچوقت پسر بد وارد زندگیتون نشه چن تاثیر خیلی بدی رو روح روان آدم میذاره من چن شکر خدا صورت صدای قشنگی دارم البت بنابر گفته دیگران از آشنا گرفته تا غریبه ها اولین بار با ی پسری دوس شدم که همش بهم میگف صداتو که میشنوم دچار همون حالت مزخرف میشم با اینکه هیچ وقت در مورد چیزای بد صحبت نمیکردیم چن واقعا چندشم میشه این باز میگف دس خودم نی صداتو که میشنوم این شکلی میشم و چیزا زشتو برای اولین بار از دهن این شنیدم کات کردم باهاش بعد اون پسرای که بهم پیشنهاد میدادن درجا میومدن در مورد چیزای غیر اخلاقی صحبت میکردن چن میگفتن صدا صورت باعث میشه حالا من واقعا یادم که میفته چندشم میشه از خودم با اینکه هیچ کاری نکردم الان این دوس پسرم باینکه خیلی انسان شریف درستیه از صدا صورتم که تعریف میکنه ناخودآگاه میگم اینم دچار همون حالت مزخرف نشه میترسم چن واقعا حس گناه چندشی میکنم برای همین همیشه با آدم درس آشنا بشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وارد زندگیم شد برا ۲ هفته طرف خواستگار بود ازمن میخواست موقع ازدواج دوست پسر پیدا کنم باورت میشه؟؟؟ چون گی بود طرف و واقعا روحیم بهم ریخت هنوز پیاماش دارم فقط میگم خدا این پسر ننداز تو زندگی کسی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
چقدر بد ناراحت کننده چن سالش بود

۲ سال ازمن بزرگتر بود

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
😐😐😐

هنوز پیاماش دارم یعنی مخت هنگ میکنه وقتی بخانوادم نشون باورشون نمیشد این ادم چقدر پسته