|درود به مــردم شریـف ایـران| در این خـاک زرخیز ایـران زمیـن نبودند جز مردمی پـاک دیـن پـدر در پـدر آریـایی نژاد ز پشت فریـدون نیـکو نهاد کـجا رفـت آن دانـش و هوش ما که شد مهـر میـهن فراموش ما نبود این چنـین کـشور و دیـن ما کجا رفت آیین دیـرین ما در این کـشور آزادگـی ارز داشت کشـاورز خود خانـه و مرز داشت نه دشـمن در این بوم و بر لانـه داشت در بیـگانه جایی در این خانـه داشت چـو ناکس به ده کـدخدایی کند کـشاورز باید گـدایی کند پایـنده ایـران🦁
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
مشکلات که زیاده ولی بعضی وقتا واقعا نمیدونم واسه چی دارم گریه میکنم فقط بعدش یه حس خالی شدن بهم دست میده
|درود به مــردم شریـف ایـران| در این خـاک زرخیز ایـران زمیـن نبودند جز مردمی پـاک دیـن پـدر در پـدر آریـایی نژاد ز پشت فریـدون نیـکو نهاد کـجا رفـت آن دانـش و هوش ما که شد مهـر میـهن فراموش ما نبود این چنـین کـشور و دیـن ما کجا رفت آیین دیـرین ما در این کـشور آزادگـی ارز داشت کشـاورز خود خانـه و مرز داشت نه دشـمن در این بوم و بر لانـه داشت در بیـگانه جایی در این خانـه داشت چـو ناکس به ده کـدخدایی کند کـشاورز باید گـدایی کند پایـنده ایـران🦁
دقیقن منم همین حالو دارم دلیلی ندارم ولی گریه میکنم
خسته شدم دیگه عادت کردم