2777
2789
عنوان

با مردی که

91 بازدید | 9 پست

با مردی که شوهر آبجیش و مامانشه

چطور باید رفتار کرد؟؟

میشهههه یه راه کار بدین؟؟

من خسته امممممم خستههههه

اگه بلد نیستین هیچ نظری ندین

فقط راهکار

نصیحت نه خب؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثال بزن

مثلا چیکارا میکنه ؟

و برای تو کم میذاره ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

کاریش نمیشه کرد متاسفانه. برای من 15 ساله از هر راهی رفتم. برای من ابجیش زنگ میزنه خیلی. راجع ب همه چی حرف میزنه. چند باری هم شنیدم تو گوشی یا پیامک میگه خانمت متوجه نشه

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
یعنی مسئولیت مادر و خواهرش با اونه ؟

دقیقا و تو جمع و مهمونیا پیش اونا میشینه و ناز اونارو پیش من میکشه و من یه آدم غریبه ام براش با ۱۰ متر فاصله از من میشینه و نگاهمم نمیکنه

زجرررر میکشم

بگیننن چه غلطیییی کنم

نوشتم نگا کن🥲

برو مشاوره

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره