2777
2789
عنوان

خیانت

88 بازدید | 9 پست

شوهرم با فیفا کار میکنه بعضی وقتا میگه کوین فیفا میفروشم من خیلی سر در نمیارم بعد امروز اتفاقی داشتم تلگرامشو میدیدم گفتم برم ببینم اینایی که باهاشون چت میکنه برای این کار کیان خانومن یا آقا

یکیو تو چتاش پیدا کردم تو چتا هی بهش میگفت داداش فلان کار و کردی و ... بعد من بهش گفتم اینایی که باهشون چت میکنی دخترن یا پسر؟ گفت معلومه پسرن گفتم از کجا میدونی اینا که که اسم دارن نه هیچ اطلاعاتی گفت خب معلومه دیگه اینایی که میان تو این کار و بازی و فیفا پسرن نه دختر خلاصه من قبول نکردم و گفتم باید بهم ثابت کنی شروع کرد دعوا کردن که نمیتونی بهم انگ بچسبونی و ....

تو چتش هم تا اونجایی که من دیدم چیز خاصی نگفته بودن فقط پیامای مربوط به فیش واریزی و ... بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه چت هاش درباره کاره و تریدره یا اموزش نیده دختر و پسر نداره

خیانت وقتیه که ارتباط خارج از کار و ... باشه و یا بصورت دوستی و صمیمیت باشه

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

اول یه چند روز نگاه میکردی ببینی چیزی پیدا میکنی بعد ...چیزی بود لو میرفت دیگه ..وای من شوهرم بود گوشیش الان رمز داشت ...البته رمزم گذاشته 😂😂😂

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

دختر فیفا باز ما نداریم که آخه.

چه برسه دختری که باهاش کار کنه.

اگه هم باشه تعدادش خیلیییی کمه.

نکن نرو تو مخ اون بیچاره الکی🤣

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

بعد بهش گفتم اگه راست میگی بگو یه ویس از خودش بگیره بفرسته گفت تو دیوونه ای و حتی اگرم دختر باشه مهم نیست چون من باهاش چت نامربوط نداشتم و هر چی بوده برای کار بوده و ...

و حالا من خیلی نگرانم و استرس دارم حتی اگر صحبت معمولی ام با دختری داشته باشه بدون اینکه من بدونم یا این روابط و عادی بدونه برام اذیت کنندس و نمیتونم تحمل کنم مخصوصا اینکه آدم مذهبی ای هستش و خیلی تو این چیزا ادعاش میشه