2777
2789
وقتی زشت باشه ادم میگه ناخودآگاه

عزیزم تلقین خودته، هیچکس زشت نیست

واقعا میگم، من تو یه مدرسه خیلی شلوغم ولی تا حالا دختر زشت ندیدم که با خودم بگم این چقدر بد قیافست، همه زیبایی های خودشونو دارن. آره درسته بعضیا قسمتایی از صورتشون کاملا بی نقص نیست مثل خودم که پوستم و دماغم خیلی خوب نیست اما میدونم باز بقیه صورتم زیبایی خودشو داره پس نمیشه بگم زشتم

ما یادمون نمیره..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تلقین خودته، هیچکس زشت نیست واقعا میگم، من تو یه مدرسه خیلی شلوغم ولی تا حالا دختر زشت ندیدم ک ...

من امشب باید قرص بخورم بمیرم

هعف

آخه چرا اتفور قیافم زشتههههههههههحرت🥲بخدا ک منم دخترم

تو بدهههه من رکم زشت باشی میگم بهت

نه من تاحالا عکس ندادم میترسم پاک نشه و میترسم مستقیم تو روم بگی همینجوریش من خیلی وضعم بده

و اینکه پسر یه وقت میبینه تو این سایتا

من امشب باید قرص بخورم بمیرم هعفآخه چرا اتفور قیافم زشتههههههههههحرت🥲بخدا ک منم دخترم

نکن

در ضمن حتی اگر هم حق با تو باشه الان که دیگه دوره و زمونه عمل های زیباییه، تقریبا هر نقص زیبایی قابل جبرانه

برو قبل و بعد عمل سلبریتی هایی که فکر میکنی خیلی خوشگلن رو ببین تا بفهمی عمل چطور آدمو یه آدم دیگه میکنه

ما یادمون نمیره..

نکن در ضمن حتی اگر هم حق با تو باشه الان که دیگه دوره و زمونه عمل های زیباییه، تقریبا هر نقص زیبایی ...

اول من پول آنچنان ندارم

دوم نمیدونم چ عملی بکنم

عملی هست کله مو جدا کنن یه کله دیگ بزارن؟

خانواده آدم معمولا میگن خوشگلیم😂

نه من خیلیا بهم میگن خوشگلی پسرا زیاد بهم پیشنهاد میدن خانوادم تنها نه

خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی

نه من خیلیا بهم میگن خوشگلی پسرا زیاد بهم پیشنهاد میدن خانوادم تنها نه

خب خوبه دیگه

ولی اول سعی کن خودت خودتو خیلی دوست داشته باشی

واسه خوشگلی نیاز ب تایید بقیه نیست

خودت مهمی

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور" **کاربری دست دو نفر**

اول من پول آنچنان ندارمدوم نمیدونم چ عملی بکنمعملی هست کله مو جدا کنن یه کله دیگ بزارن؟

پول چرک کف دسته عزیزم تو هنوز جوونی هنوز فرصت داری یه شغل خیلی خوب گیر بیاری و پول بیشتر بدست بیاری

آره باور کن هست عملایی که آدمو غیر قابل شناسایی میکنن. یه سر برو آیدل های خوشگل موشگل کیپاپ رو ببین میفهمی

ما یادمون نمیره..

خب چ عقلایی هستن اسمشونخب چیکارهشم چ شغلی چ فرصتی

عمل هر چی دلت بخواد هست.. عمل بینی، لیفت چشم و پلک و اینا، فیلر لب، زیر چشم، گونه و..

فکر کنم دانشجو یا کنکوری هستی درسته؟ درستو خوب بخون شغل خودش میاد سر راهت

ما یادمون نمیره..