2777
2789
عنوان

قلمچی

100 بازدید | 11 پست

سلام کسی بچه ابتدایی داره که ثبت نام قلمچی کنه؟پسرم چهارمه وقتی پاسخ آزمونش می یاد دوتا نمره برا هر کدوم از کتاباش می یاد البته پیشرفته ها رو هم نمی زنه.بعد اینکه سوالات پیشرفته هم نمره منفی داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا موافقم قلمچی برای زیر دبیرستان نیستم

اصلااا

نهایت ششم فقط، نهم فقط اونم واسه تیزهوشان و نمونه دولتی

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

خیلی زود نیس؟

تا سوم ابتدایی مدرسه دولتی درس می خوند امسال مدرسه غیر انتفاعی مطرح شهرمون ثبت نام کردم.بچه های مدرسشون و کلاسشون خیلی زرنگن اکثر نفرات برتر قلمچی از مدرسه پسرم هست.پسرم نسبت به اول سال پیشرفت داشته ولی نمی تونه جز نفرات برتر باشه من خییلیی ناراحتم

وا از همین الان نزار فشار روش بیاد وگرنه زده میشه

تو مدرسشون همه بچه ها باید ازمون قلچی ثبت نام کنن.بچه های مدرسشون به شدت باهاشو ودرس خونن پسرم نسبت به اونا عقبه چون قبلا مدرسه دولتی بود

تو مدرسشون همه بچه ها باید ازمون قلچی ثبت نام کنن.بچه های مدرسشون به شدت باهاشو ودرس خونن پسرم نسبت ...

نه تروخدا بزار بچگیشو کنه مثل من نشه من خودمو میکشتم تا برم تیزهوشانن و رفتم الان دیگه برا کنکور حال ندارم بخونم

بژی کورد

نه تروخدا بزار بچگیشو کنه مثل من نشه من خودمو میکشتم تا برم تیزهوشانن و رفتم الان دیگه برا کنکور حال ...

مدرسشون سخت گیره هر هفته آزمون دارن بچه ها درسخون وباهوش .چیکار کنم مجبورم واقعا مدارس دولتی بدرد نخورن هم بچه ها انگیزه درس خوندن ندارن هم مدارسشون اصلا بدرد نمی خوره میگم پایه ی ابتداییش خوب باشه حداقل مدرسه خوب بخونه مخصوصا ماهایی که پولدار نیستیم و نمیتونیم واسه درسو دانشگاه هزینه کلانی کنیم میگم لا اقل مدرسه خوب درس بخونن.😥