2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

192 بازدید | 23 پست

سلام مامانای خوشگل

من 9 هفته باردارم

دقیق تا دوماه اصلا تهوع نداشتم

اما تا 8 هفته تموم شد تهوع شدیدم شروع شده

صبحا تا ظهر مرتب بالا میارم حتی اگه آب بخورم.

در طول روز هم بزور میتونم کنترل کنم که بالا نیارم

ب6 دارم میخورم

اندانمکس هم نصفی صبح میخورم نصفی شب

خواهش میکنم بگین قلقش چیه

چجوری کنترل میشه

اصلا نمیدونم چکار کنم

منم ۱۳ هفته ام از ۸هفته شروع شد خسته شدم همین الان غذاجلومه دارم گریه میکنم

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۳ هفته ام از ۸هفته شروع شد خسته شدم همین الان غذاجلومه دارم گریه میکنم

خیلی شرایط سختیه

من خیلی اذیت میشم

باورت میشه به خودکشی فکرمیکنم که راحت شم 🥺🥺

قرصی چیزی نمیخوری ؟

خیلی شرایط سختیهمن خیلی اذیت میشمباورت میشه به خودکشی فکرمیکنم که راحت شم 🥺🥺قرصی چیزی نمیخوری ؟

میدونم چی میگی وحشتناکه من جیغ میزنم گریه میکنم ...تازه سرماهم خوردم بااین گرسنگی آموکسی کلاو میخورم....داروتهوع اثرنمبکنه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

من انقد نشسته سر دستشویی بالا اوردم که بچه اومد پایین مجبور شدم سرکلاژ کنم.ولی هفته بره بالاتر یه کوچولو بهتر میشی.من که افسردگی گرفته بودم به همه می پریدم همش گربه میکردم از بس حالم بد بود

خدایا امیدم به خودته

میدونم چی میگی وحشتناکه من جیغ میزنم گریه میکنم ...تازه سرماهم خوردم بااین گرسنگی آموکسی کلاو میخورم ...

اوخ چه بد... سرماخوردگی بااین تهوع.. افتضاحه

یعنی کی به آرامش میرسیم؟

همش دعامیکنیم این روزا بگذره

تا یخورده بهتر بشیم شکمممون بزرگ میشه و سنگین میشیم و..... مشکلات جدید

خدا خودش کمک کنه

من انقد نشسته سر دستشویی بالا اوردم که بچه اومد پایین مجبور شدم سرکلاژ کنم.ولی هفته بره بالاتر یه کو ...

منم الان همینجورم. با همه بحث و دعوا

بی حوصله ام

بسکه فشار رومه

بسکه حالم از خودم و این شرایط بهم میخوره

من اب انار ترش میخوردم خوب میشدم صبحا هم از خواب بیدار میشدم قبل از بلند شدن یا نون بربری میخوردم یا بیسکوییت دایجستیو مغز بادومو پسته شور هم میخوردم تا ۴ماهگی همین رواله ممکنه وزنم حتی کم کنی تحمل کن افکار منفیو به خودت راه نده برای کوچولوت خوب نیست

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️
اوخ چه بد... سرماخوردگی بااین تهوع.. افتضاحه یعنی کی به آرامش میرسیم؟ همش دعامیکنیم این روزا بگذرهت ...

الهی آمین....خداکنه حداقل ویارامون خوب بشه بقیش بهتر بگذره😭

من اب انار ترش میخوردم خوب میشدم صبحا هم از خواب بیدار میشدم قبل از بلند شدن یا نون بربری میخوردم یا ...

راستش نون و بیسکوییت امتحان کردم، اونارو هم بالا اوردم. اما رب انار امتحان نکردم

خسته ام

بریدم..

هرروز عوق زدن جوری ک انگار مسموم شدم، خیلی سخته