2821
2789
عنوان

قلمچی خوبه

75 بازدید | 8 پست

اره؟من شنیدم خیلی سخت میگیرن فقط قلمچی کافیه واسه کنکور؟

خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸

ماز بهتره

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه فقطط ماز

واقعا؟

خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸

ببین هرچی بیشتر آزمون کار کنی وسلطت بیشتر میشه ، قلمچی هم هم بد نیست بزن ولی در کنارش آزمونای ماز و ...

ممنونم چشم

واقعا؟

ماز معرکس ولی در کنارشم ازمونای قلم چیو بدی بد نیست ببین از تو تلگرام ازمونای قلم چیو دانلود کن بزن .بیخودی مثل من پولاتو هدر نده . تو اگه فقط ی هفته عقب بیوفتی و درس نخونی دیگه ب ازمونا نمیرسی من این بلا سرم اومد و از ابان دیگه نمیرم ازمون بدم

اولا خانومای خوشگل هیچوقت بامن پرابلم نداشتن

ماز معرکس ولی در کنارشم ازمونای قلم چیو بدی بد نیست ببین از تو تلگرام ازمونای قلم چیو دانلود کن بزن ...

واقعا ؟

مشغله ام زیاده اگه اینطوریه اصلا نمیرسم که دلم میخواد اصلا نرم کلاسارو خودم بشینم بخونم تست بزنم ولی میترسم

واقعا ؟مشغله ام زیاده اگه اینطوریه اصلا نمیرسم که دلم میخواد اصلا نرم کلاسارو خودم بشینم بخونم تست ب ...

ببین مازم صرفا برا کلاساش میگم خوبه .ولی اگ قلمچی شرکت کنی مثل یه ربات میشی باید هر دوهفته بری ازمون بدییی ولی اگه خودت سوالارو دانلود کنی و سر فرصت باشه خیلی بهتره . از طرفی عذاب وجدان میگیری ک چرا پول دادم و نمیرم شرکت کنم کلا از درس زده میشی . ولی شاید فقط من اینطوری باشم . داداشم ک با قلمچی نتیجه گرفت و پزشکی قبول شد .فقط منم مشکل دارمicon

اولا خانومای خوشگل هیچوقت بامن پرابلم نداشتن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز