2777
2789
عنوان

قلمچی خوبه

59 بازدید | 8 پست

اره؟من شنیدم خیلی سخت میگیرن فقط قلمچی کافیه واسه کنکور؟

رویام یه دختر 1۷ساله شمالی چشم ابرو مشکی😁💕رشتم انسانیه برای کنکور آماده میشم رشته ای ورزشیم تکواندو هستش سوارکاری ام میکنم زبان انگلیسی میخونم قصد دارم زبان ترکی استانبول ام یادبگیرم🇹🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقطط ماز

واقعا؟

رویام یه دختر 1۷ساله شمالی چشم ابرو مشکی😁💕رشتم انسانیه برای کنکور آماده میشم رشته ای ورزشیم تکواندو هستش سوارکاری ام میکنم زبان انگلیسی میخونم قصد دارم زبان ترکی استانبول ام یادبگیرم🇹🇷

ببین هرچی بیشتر آزمون کار کنی وسلطت بیشتر میشه ، قلمچی هم هم بد نیست بزن ولی در کنارش آزمونای ماز و ...

ممنونم چشم

واقعا؟

ماز معرکس ولی در کنارشم ازمونای قلم چیو بدی بد نیست ببین از تو تلگرام ازمونای قلم چیو دانلود کن بزن .بیخودی مثل من پولاتو هدر نده . تو اگه فقط ی هفته عقب بیوفتی و درس نخونی دیگه ب ازمونا نمیرسی من این بلا سرم اومد و از ابان دیگه نمیرم ازمون بدم

بژی کورد

ماز معرکس ولی در کنارشم ازمونای قلم چیو بدی بد نیست ببین از تو تلگرام ازمونای قلم چیو دانلود کن بزن ...

واقعا ؟

مشغله ام زیاده اگه اینطوریه اصلا نمیرسم که دلم میخواد اصلا نرم کلاسارو خودم بشینم بخونم تست بزنم ولی میترسم

واقعا ؟مشغله ام زیاده اگه اینطوریه اصلا نمیرسم که دلم میخواد اصلا نرم کلاسارو خودم بشینم بخونم تست ب ...

ببین مازم صرفا برا کلاساش میگم خوبه .ولی اگ قلمچی شرکت کنی مثل یه ربات میشی باید هر دوهفته بری ازمون بدییی ولی اگه خودت سوالارو دانلود کنی و سر فرصت باشه خیلی بهتره . از طرفی عذاب وجدان میگیری ک چرا پول دادم و نمیرم شرکت کنم کلا از درس زده میشی . ولی شاید فقط من اینطوری باشم . داداشم ک با قلمچی نتیجه گرفت و پزشکی قبول شد .فقط منم مشکل دارمicon

بژی کورد