2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدین

61 بازدید | 9 پست

به نظرتون دختری که سالم و درست زندگی کرده، در نهایت بخت خوبی نصیبش میشه.

کسی که شرایط سختی داشته با این حال درست بزرگ شده و برای آیندش تلاش کرده.

تازگیا میگن خرابا شانس دارن، این چقدر درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر تاثیر داره؟ من هیچ وقت نمی تونم انرژی رو جدی بگیرم😂

مثلا میگی خرابا شانس دارن من که درست زندگی کردم بدبخت میشم میشه انرژی فرستادن

جدی بگیر😂

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

هیچ تضمینی نیست که اگه خوب باشی حتما زندگیت خوب میشه و یا اینکه همه ی دخترای بد هم لزوما خوشبخت نشدن شانس و قسمت خیلی موثره از خدا بخواه و رو خودت هم کار کن و سطح و امتیاز خودت رو ببر بالاتر

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

هیچ تضمینی نیست که اگه خوب باشی حتما زندگیت خوب میشه و یا اینکه همه ی دخترای بد هم لزوما خوشبخت نشدن ...

آره درسته، منم تو این زمینه همیشه از خدا خواستم. دختر بد بیشتر منظورم آدم بدذاته. وگرنه کی از زندگی آدما خبر داره.

هر کی تو زندگیش آینه خودشو رو پیدا میکنه ...یعنی یکی مثل خودش ..نه از نظر ظاهر بلکه از نظر باطن

من همیشه سعی کردم درست زندگی کنم ولی یه مقدرار غد و بداخلاقم یعنی یه آدم بداخلاق دیگه پیدا میکنم؟ 😂