2777
2789
نی نی یار شب خیلی ماهه😃

عه

پس شبا کارامو به نی نی یار میگم که نی نی یار شب نصیبم بشه🥲😂

عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین. همون گابریل گارسیا مارکز

عه پس شبا کارامو به نی نی یار میگم که نی نی یار شب نصیبم بشه🥲😂

🤣 تو چقدر منییی

آره نی نی یار روز اعصاب نداره

نی نی یار شب حتی بعضی وقتا شب نشینی با کاربرا هم میکنه

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی... در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که حقیقت، مانند آینه ای رو به قریب ۱۰ میلیارد نفر ایستاده است. اگر کسی رو میبینید که با وجود آشکار شدن حقیقت همچنان حریصانه در تلاش توجیه دروغین باورپذیر است، مطمئن باشید منفعتی در پنهان بودن حقیقت دارد. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤣 تو چقدر منیییآره نی نی یار روز اعصاب ندارهنی نی یار شب حتی بعضی وقتا شب نشینی با کاربرا هم میکنه

جدی؟امشب تاپیک بزنیم باهاش حرف بزنیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17954811/دیگه-درمورد-اپستین-تایپیک-

نزنید

این تاپیکه رو

عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین. همون گابریل گارسیا مارکز

شما رو میسپارم انشالله اون دنیا برای این حرفت تیکه تیکه ات کنن ❤️

شما به اون دنیا و خدا هم اعتقاد داری با این حرف ها

فکر میکنی مجازات حرف تو از مال من کمتره؟

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

جدی؟امشب تاپیک بزنیم باهاش حرف بزنیم https://www.ninisite.com/discussion/topic/17954811/دیگه-درمورد- ...

آره با چرچیل اینا شب نشینی میکرد

شانس من و تو باشه میاد میگه مگه من مسخره تونم و تعلیق میکنه😂😂

دیدمش. اینا زیاد اسم اون جزیره رو میارن فکر کنم خیلی دوسش دارن دیگه این عادی نیست🙄

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی... در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که حقیقت، مانند آینه ای رو به قریب ۱۰ میلیارد نفر ایستاده است. اگر کسی رو میبینید که با وجود آشکار شدن حقیقت همچنان حریصانه در تلاش توجیه دروغین باورپذیر است، مطمئن باشید منفعتی در پنهان بودن حقیقت دارد. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

شما به اون دنیا و خدا هم اعتقاد داری با این حرف ها فکر میکنی مجازات حرف تو از مال من کمتره؟

😂 چرا اعتقاد نداشته باشم؟

ببین پسر خوب از تو سرد و گرم روزگار بیشتر چشیدم

کسی که خوابه رو نمیشه بیدار کرد

امیدوارم روزی چشم هات باز بشه و نذاری روحت با خون نفرین بشه❤️

اما در هر صورت من نمیبخشمت

😂 چرا اعتقاد نداشته باشم؟ببین پسر خوب از تو سرد و گرم روزگار بیشتر چشیدم کسی که خوابه رو نمیشه بیدا ...

هی خدا

چطوری اعتقاد داری

به قرآن هم اعتقاد داری؟

دقیقا وگر نه همه چی واضحه

نیاز به بخشش نیست

زن ها دست فرمونشون از مردان بهتره فقط ترس میتونه مانع بشه تو کارشون مردان فقط بلدم بلدم دارن وگرنه هیچن

. خوندن دوباره یک کتاب نمیتونه پایانشو عوض کنه ؛. عشق تو خوابی بود وبس نقش سرابی بود وبس ......(خالم رفت و کاربریش رو داد به من)

هی خدا چطوری اعتقاد داری به قرآن هم اعتقاد داری؟دقیقا وگر نه همه چی واضحهنیاز به بخشش نیست

معلومه که دارم! چرا فکر میکنی کسی که با تو مخالفه دین متفاوتی داره ؟ اگر علی مولای توعه مولای منم هست

دین ظلم نمیپذیره

حتی اگر یک نفر

در حق یک نفر بی عدالتی بشه باید همه چیز زیر سوال بره.

چشمت باز کن گلم خب

در مورد بخشش هم خواهیم دید

معلومه که دارم! چرا فکر میکنی کسی که با تو مخالفه دین متفاوتی داره ؟ اگر علی مولای توعه مولای منم هس ...

بعد چطوری طرفدار کسانی هستید که قرآن رو آتیش زدن هستی؟

من فکر نمیکنم دیدم که میگم

نظرت راجب حق الناس چیه

بعد چطوری طرفدار کسانی هستید که قرآن رو آتیش زدن هستی؟من فکر نمیکنم دیدم که میگم نظرت راجب حق الناس ...

شما راجب منافقین اطلاع دارید درسته؟

راجب شست شوی مغزی که انجاممیشه چطور؟

در مسیر غلطی هستید

هدف شما جای دیگری هست

قبل از هر چیزی بدون تعصب مراقبت کن شرمنده خدا نشی

درضمن من هر چی گفتم با شخص شما نبودم

پس رفتار شما هیچ جوره با دم زدنتون جور در نمیاد حاج آقا

ریپلای نزن بیخود

جوابی دریافت نمیکند

ظلم ناپایدار است

شما راجب منافقین اطلاع دارید درسته؟راجب شست شوی مغزی که انجاممیشه چطور؟در مسیر غلطی هستید هدف شما جا ...

ولش بحث فایده نداره

اگه واقعا و دلی خدا رو قبول داری به دور اتفاقات این چند روزه رو مرور کن

اونایی رو که مستند و قابل اعتماد هست

در پایان دقیقا ظلم هیچ وقت پایدار نیست

به امید نابودی ظلم و تاریکی

شاد و سلامت باشید

آره با چرچیل اینا شب نشینی میکردشانس من و تو باشه میاد میگه مگه من مسخره تونم و تعلیق میکنه😂😂دیدمش ...

عههه

کاش با ماهم دوست شه😂😭

اره به خدا

بعضیاشون زیادی دارن یه کارایی میکنن

عهههکاش با ماهم دوست شه😂😭اره به خدابعضیاشون زیادی دارن یه کارایی میکنن

باید money در بیارن یا نه بالاخره؟

ولش بحث فایده نداره اگه واقعا و دلی خدا رو قبول داری به دور اتفاقات این چند روزه رو مرور کن اونایی ر ...

حق با اون خانمه،کاری به عقیده اشتباهتون ندارم،اما شما موظفید از ایشون برای توهینتون عذرخواهی بکنید.