2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره مامانم برای دو تا دختر بدجنس مورد معرفی کرد بلکه دخترها رسم خوبی بیاموزند شوهر کردند دختر اولی با شوهرش بدرفتاری میکرد

دختر دومی با شوهرش خوب بود ولی تو فامیل اهل تفرقه افکنی بود

خلاصه مامانم پشیمون شد از معرف بودن

بازم دختر خوب باشند معلوم نیست باطن شون چیه

کاربری دست دو نفره

نه

خودشون باید پیدا کنن به من چه 😂

ولی شده از اشناهای من خوششون بیاد بخوان من آشناشون کنم ها

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

آره مامانم برای دو تا دختر بدجنس مورد معرفی کرد بلکه دخترها رسم خوبی بیاموزند شوهر کردند دختر اولی ب ...

مامان منم کلی دختر معرفی کرده ولی نامحسوس هیچ وقت مستقیم نگفته 😅 ولی یکی از خاله هام معرفی کرد شر شد براش هر روز پدر مادر دختره پسره می یومدن خونش گلایه

نهخودشون باید پیدا کنن به من چه 😂ولی شده از اشناهای من خوششون بیاد بخوان من آشناشون کنم ها

راستش منم اینجوری شده ماجرام پسر خالم از دوستم خوشش اومده ولی نمی خوام واسطه شم🫤🫠

کار بدیه که معرف مقصر بدونندلااقل معرف بگه نمی شناسمشون فقط میدونم مونثه بقیه اش با خودتون 😃

اولش اتیششون تنده بعدش مقصر پیدا می کنن😅 حتی مورد داشتیم بابام تحقیق کرده بود گفته بود بازم خودتون بدونید اومدن قشقرق😅

راستش منم اینجوری شده ماجرام پسر خالم از دوستم خوشش اومده ولی نمی خوام واسطه شم🫤🫠

به صورت مستقیم نگو

مثلا من یه دورهمی داشتم که توش یکی از پسرا با دختره اشنا شده شماره همو گرفتن صحبت کردن و شده رابطه..

خودمم و پارتنرمم اولین بار همو از طریق یه دوست مشترک دیدیم

دوست ندارم مستقیم برم به دختر بگم داداش من ازش خوشت اومده، پسر خودش باید بره صحبت کنه، حالا ممکنه دختر بیاد از تو بپرسه چجور آدمیه تو که میشناسیش و راهنماییش کنی

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.