2777
2789
عنوان

من یه تصمیمی دارم

89 بازدید | 15 پست

میخوام شروع کنم برای آزمون لیسانس به پزشکی درس بخونم

اول مدرک تافل شصت بگیرم بعدش آزمون لیسانس به پزشکی بدم

حدود دو سال طول میکشه یعنی از الان شروع کنم حدودا برای سال 1406 میتونم شرکت اونم..اون موقع 34 سالم هست..

الان هشت سال سابقه کار دارم و پنج سال هست شبکه کار میکنم با کلی دوره که رفتم حدود سیزده تا و لیسانس IT

به نظرتون ارزش داره؟

من فکر پنجاه سالگیمم.. اون موقع میتونم پزشک باشم مثلا چشمپزشک یا متخصص قلب با فلوشیپ اکوکاردیوگرافی

ولی حدود هشت سال طول میکشه این رده شاید هم بیشتر چون چند سال پزشکی هست طرح داره آزمون داره و...

بلههههه💕

سن یه عدده و زمان یه دروغه!

من تو ایران زندگی میکنم ولی دلم برای ایران تنگ شده، بغضی به وسعت میهن(مادرم ایران) درخواست دوستی هیچکس پذیرفته نمیشود سوالی داشتین کامنت بزارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده سال بعدشم امیدی به زندگی نیستبنظرم مهارت دیگه ای کسب کن

چرا امید دیگه ای نیست ؟

من برم سراغ پزشکی از الان ارزش نداره؟ نمیتونم همیشه کارمند بمونم حداقل یه کار مفید دارم

چرا امید دیگه ای نیست ؟من برم سراغ پزشکی از الان ارزش نداره؟ نمیتونم همیشه کارمند بمونم حداقل یه کار ...

نمیصرفه

خود دانی

بجاش میتونی مهارتای فوریت های پزشکی

یا تکنسین داروخونه یاد بگیری اگر علاقه داری

افراد مذهبی درخواست ندن

نمیصرفهخود دانیبجاش میتونی مهارتای فوریت های پزشکییا تکنسین داروخونه یاد بگیری اگر علاقه داری

درآمد اولویت نیستا

فوریت برای یه خانم سخته فکر کنم

تکنسین داروخانه خوبه

درآمد اولویت نیستافوریت برای یه خانم سخته فکر کنمتکنسین داروخانه خوبه

اتفاقا فوریت های پزشکی خیلیم خوبه

تو بیمارستانا قسمت تزریقات

خیلی متقاضی میخوان

افراد مذهبی درخواست ندن

سن مهم نیست آزمون لیسانس به پزشکی سخته و مصاحبه هم داره نمیدونم چطوریه مصاحبش

بخون به سختیش فکر نکن

گوشیرو هم محدود کن خیلی ببخشید من به عنوان یه کوچیکتر دارم نظرمو میدم و خدای نکرده نصیحت و... نیست

من تو ایران زندگی میکنم ولی دلم برای ایران تنگ شده، بغضی به وسعت میهن(مادرم ایران) درخواست دوستی هیچکس پذیرفته نمیشود سوالی داشتین کامنت بزارین

کنکور هم سخته باید ترمیم کنم دیپلم تجربی بگیرم

اره خب سختی داره

ولی چندنفری بودن برای همین موضوع رفته بودن مشاوره

گفته بودن کنکوربهتره

برای دل خودم می نویسم.می نویسم که ازگذرعمرم خاطراتی به یادگاربماند۱۸بهمن ۱۴۰۴