2777
2789
عنوان

نماز شب(شب دوم)

159 بازدید | 45 پست

سلام به دوستای عزیز و گلم

تصمیم گرفتم به نیت حاجت روایی چندشبی رو نماز شب بخونم،از اونجایی که دعا در حق دیگری مستجاب میشه گفتم به جای گفتن اسامی دوستان و نزدیکان و....در قنوت اسامی شما رو بگم بلکه خدا دعای من غریبه در حق شما رو مستجاب کنه🥲و به همین واسطه حاجت دل خودم رو بهم بده

عزیزانی که میخوان اسمشون رو بگم اینجا با نیتشون بگن ان شاءالله همگی حاجت روا باشیم🤍

اگر میخواهی دستت در دست خدا قرار بگیرد، با دست دیگرت دست ناتوانی را بگیر🤍 برای شادی روح اموات بی وارث، بد وارث، کم وارث و امواتی که خودکشی کرده اند،کار نیک کوچکی فراموش نشود🤍 از لبخندی کوچک تا آب دادن به گلی پژمرده🤍

انشالله حاجت روا شی

تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول باشه عزیزم ❤️❤️

من پناه هستم

التماس دعا خواهر🌸

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

عزیزم رقیه واسه حاجت روایی منو خانوادم میشه دعا کنی

چشم عزیزم

اگر میخواهی دستت در دست خدا قرار بگیرد، با دست دیگرت دست ناتوانی را بگیر🤍 برای شادی روح اموات بی وارث، بد وارث، کم وارث و امواتی که خودکشی کرده اند،کار نیک کوچکی فراموش نشود🤍 از لبخندی کوچک تا آب دادن به گلی پژمرده🤍

انشالله حاجت روا شی تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندو ...

چشم عزیزم

قبول باشه عزیزم ❤️❤️من پناه هستم التماس دعا خواهر🌸

چشم عزیزم

قبول حق باشه

التماس دعا

ممنون میشم دعا کنی خدا نجاتمون بده مارو از شر ظلمهای داداشم محمد..... (داخل پارانتز بگم که اینقدر وقیح شده که بابام و خواهرمو از خونه مون بیرون کرده و کلی اذیتمون میکنه و فقط داریم بهش باج میدیم) خسته شدیم😥

اسمم ارزو

ان شاءالله هرچی از خدا میخوایی بهت بده..الهی آمین