2821
2789
عنوان

اگه شوهرتون

145 بازدید | 17 پست

فردا ولنتاینه خوشگلا

اگه پارتنرتون حواسش نباشه و چیزی نخره چیکار میکنین؟

من اولین سال عقدمه و حدس میزنم به احتمال خیلی زیاد یادش بره و کاری نکنه

واسه همین نمیدونم واقعا باید چه ری اکشنی نشون بدم... ناراحت بشم؟ یا برام اهمیت نداشته باشه و بهش حق بدم؟

ولی خب حقیقتا ته دلم که ناراحت میشم چون تابحال تجربه کادو گرفتن ولنتاینو نداشتم

لطفانگین چه دغدغه ای داری دیگه هر کسی یجوره🫠

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دو سال عقد بودم امسال سال اولی هست که سر حونه زندگیمونیم بنظرم مناسب مهم فقط سالگرد عقد و تولدته بقیه اش با ی تبریک یا ی شاخه گل اوکیه اگه هم یادش بره ولنتاین رو برای من مهم نیست شاید اوایل عقد و دوستیمون مهم بود اما الان انقدر دغدغه ها زیاد شده ک این مناسب های کوچیکو ی سریا یادشون میره

ما خودمون فقط سالگرد عقد و تولد رو خیلی جدی میگیریم

باید سعی کنی بیخیال باشی چون بعدها قطعادیادش میره و خودت اذیت میشی همسرمن که نه روز زن نه تولد نه سالگرد ازدواج هدیه نمیگیره تازه ازش که میپرسم همه ی تاریخهارو میدونه ولی چیزی نمیگیره

من دو سال عقد بودم امسال سال اولی هست که سر حونه زندگیمونیم بنظرم مناسب مهم فقط سالگرد عقد و تولدته ...

آره میدونم مهربونم

من خودمم آدم سخت گیری واسه مناسبتای خارجی نیستم اما دوس داشتم نظر شما خانومای سایتو بدونم💕