2777
2789
عنوان

ثبت نام سایپا

112 بازدید | 14 پست

بچه ها میخوام ثبت نام کنم ولی سایت تا یه جایی میره بعد ارور میده میاد بیرون شما امتحان نکردین؟

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه خطایی؟

مشخصاتمو که میزنم اون چیز کوفتی من ربات نیستم هم میزنم میره که تایید بشه میاد بیرون

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

با مرورگر دیگه امتحان کردی؟

بلی

فک کنم سایتو شلوغه باید آخر شب امتحان کنم

من امتحان کردم راحت میره برام

عه نمیدونم دیگه

مشخصاتمو که میزنم اون چیز کوفتی من ربات نیستم هم میزنم میره که تایید بشه میاد بیرون

خاک برسرش منم میزنم همینجور میشه از گوشی شوهرم هم همینه

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

خاک برسرش منم میزنم همینجور میشه از گوشی شوهرم هم همینه

تا الآنم گیر بودم نشد بیخیال شدم😂

عهههه نگوووو منم امروز سه بار تا مرحله آخر رفتم بعد یهو مثل دود شد رفت هوا 😑😂
این موقع ثبتناما سایتو میترکونن انقدر میرن داخلش. معمولاً نیمهشب یا صبح زود امتحان کن بهتر جواب میده، با یه مرورگر دیگه هم تست کن شاید درست شد.

فقط قبلش حسابکتابتو چک کن که اگه پول بلوکه شد شوکه نشی 😅 من خودم قبل اینجور ثبتناما یه نگاه به موجودیم داخل گرین بانک میندازم که ببینم اوضاع نقدینگیم اوکیه یا نه