2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه گربه داشتم آنقدر گریه کردم بابام نبردش دامپزشکی صبح پاشدم تا بردش انداختنش بیرون با مامانم بعد واقعا گرون هم بود دامپزشکی پنج میلیون اینا گربه ام جلوم مرد و من نتونستم کاری کنم

توی تاپیک های من با عنوان امروز✅ هرگز نظر نزارید

خیلی من آنقدر گریه کردم پول هم نداشتم هیچ کاری از دستم بر نمیومد

واقعا سخته الهی خدا به دلت شادی بده

هر کسی این غم رو درک نمیکنه من خودم پرنده دارم

عاشق نی نی سایت از سال ۹۵ . التماس دعا🙏😊

واقعا سخته الهی خدا به دلت شادی بده هر کسی این غم رو درک نمیکنه من خودم پرنده دارم

آره هیچ کس نمیفهمه من یه گربه بود مامان همینا اومد خونمون بچه بود من آنقدر میترسیدم از گربه وحشت داشتم آنقدر خودش رو بوس میکرد من بعد چند ماه تونستم بهش دست بزنم نزدیک به یه سال گذشته تا تونستم بغلش کنم و بعد دیگه حامله شد سه تا بچه آورد دوتا پسر. و یه دختر من این دختره ضعیف بود دوستش داشتم اسمش گذاشتم موکا🙂 بعد آنقدر خوب بود خلاصه مامان و بابام هی میگفتن تو دست و پا هستن و اینا مامانشون و اون دوتا رو بردن انداختن بیرون این موند من ندادمش اینم شیش هفت ماهش شد فکر کنم زود از شیر گرفته شد مریض شد دیگه اینم حالش بد شد استفراغ اینا هرکاری کردم آنقدر گریه کردم بابام نبردش همش منو مسخره میکردن میخندیدن

توی تاپیک های من با عنوان امروز✅ هرگز نظر نزارید