amirnik مدیر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 982 عنوان ولنتاین | مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 152 پست فردا ولنتاینهبرای عشقاتون چیا میگیرید؟ 🥰پیشنهاد دارید؟ افراد مذهبی درخواست ندن 1404/11/24 | 18:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amirnik مدیر استارتر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 982 امروز تولدم بود یکیش کردیم چه گوگولی و باحال افراد مذهبی درخواست ندن
amirnik مدیر استارتر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 982 سلام شما که آقایی میشه بگی از چه چیزایی خوشتون میاد؟ ما اولین ولنتاینمونه و نمیدونم چی بگیرم اون واس ... خوبه ولی سلیقه ایهمن خودم به شخصه دوست دارم یچیز درست کنه واسم با دستای خودشتا اخر نگهش دارم افراد مذهبی درخواست ندن
سیندرلاخیالی عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1137 مرسی براش لباس بخر خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
amirnik مدیر استارتر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 982 عه ب پسرا نمیاد از اینکارا خب همه پسرا یکی نیستن دیگه😅 افراد مذهبی درخواست ندن
haniyekhanoom عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 15971 سلیقه ایه ولی بنظرم یچیز با دستت درست بکن بده بهش با دست چی درست کنم؟ 😭😂اخه دیگه خریدم تموم شد رفت بده میگی یعنی؟ مثلا شما دوس دخترت اینو بهت بده به عنوان کادو خوشت میاد یا چی و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️
amirnik مدیر استارتر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 982 پسر ندیده نیستم خیلی ها برام میمیرن من اهل رو دادن به پسرا نیستم نه ولی بعد رابطه اگر شریکت باهوش باشهمیدونه چطوری پیش بره افراد مذهبی درخواست ندن
سیندرلاخیالی عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1137 نه ولی بعد رابطه اگر شریکت باهوش باشهمیدونه چطوری پیش بره من خنگ دوست دارم خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
tirde عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 2831 خب همه پسرا یکی نیستن دیگه😅 اخه اصلا ندیده بودم و نشنیده بودم ..افرین ک وقت میزاری
اهوباانو عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 137 با دست چی درست کنم؟ 😭😂اخه دیگه خریدم تموم شد رفت بده میگی یعنی؟ مثلا شما دوس دخترت اینو بهت بده به ... خیلی چیزا هستاز این نامه های کوتاه عاشقانه که میریزن توی شیشهیا ی سری چیزا هس با بوس رو برگه درست میشن
سیندرلاخیالی عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1137 دوس نداره🤦🏻 چرا آخه ساعت خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
amirnik مدیر استارتر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 982 با دست چی درست کنم؟ 😭😂اخه دیگه خریدم تموم شد رفت بده میگی یعنی؟ مثلا شما دوس دخترت اینو بهت بده به ... من دوست دخترم هر چی بده برام با ارزشهولی بیشتر دوست دارم یچیز خودش درست کنهمثل دستبندگردنبندانگشتریا حتی کش موش رو بده افراد مذهبی درخواست ندن
مبی_واا عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 1252 سلیقه ایه دیگهخب اونایی که عاشق قیافع میشنبعد ها متوجه میشنشخصیت چیزیه که در نهایت میتونه جذبشون کنه ... واو به دنبال موفقیت🎀🥲درخواست نده ناموسا🗿👺
haniyekhanoom عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 15971 خیلی چیزا هستاز این نامه های کوتاه عاشقانه که میریزن توی شیشهیا ی سری چیزا هس با بوس رو برگه درست می ... من خودم یکی از این چیزا بده بهم خوشم نمیاد😑😂پسرا ک دیگه اصلا خوششون نمیاد و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️