2777
2789
عنوان

بنظرتون

34 بازدید | 6 پست

کسی که همه اش از یجا میرم خواستگاری میکنه (منظورم خانواده نیست مکانه) علتش چیه؟؟؟؟

اولش از من خواستگاری کردن من رد کردم نذاشتم حتی بیان خونمون.

بعد دیدم سریع رفتن سمت یکی دیگه دختره هم مایل بود ولی نمیدونم چرا نشد و دختره با یکی دیگه ازدواج کرد. دوباره یکی دیگه.

خیلی پولدارن، همه آرزشونه باهاشون ازدواج کنن.

چرا علاقه دارن به اون مکان؟ آشنا و فامیل و دپست ندارن؟

سلام به جا گفتید اخلال استرس و اضطراب پس سانحه آیی داشتید بعد دوسال خوب شدید میشه بگید چجوری

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

و علایم شما چی بود حس میکردید تو کارکرد مغزتون انگار اختلال پیش اومده

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام به جا گفتید اخلال استرس و اضطراب پس سانحه آیی داشتید بعد دوسال خوب شدید میشه بگید چجوری

کدوم تاپیک بود نوشتم؟

ییار با هوش مصنوعی صحبت کردم گفت مهارت فراشناخت داری برای همین تونستی بگذری.

من PTSD ناشی از سوگ بود،همراه بیشفعالی.سوگ باعث شده بود مهرطلب هم بشم.

ولی اصلش برخورد با یک آدم خودشیفته بود، آسیب دیده بودم و از اونم خیلی آسیب خوردم. ی دوست لاشی هم داشتم میخواست بدبختم کنه. همین باعث شد ی بازنگری روی افکار و رفتارم داشته باشم که چرا همچین آدمایی رو جذب میکنم. کلا کوبیدم تا از نو بسازم.

برای تراپی خودمو مشغول کردم، کلاس و باشگاه و الان کنکور.

و علایم شما چی بود حس میکردید تو کارکرد مغزتون انگار اختلال پیش اومده

از بچگی میخواستم ادای آدمای عادی رو دربیارم و پیشینه بیشفعالی و رفتار و عملکردی که داشتم.

خودم از بچگی روانشناسی علاقه داشتم.مثلا ی رفتار میکردم پشیمون میشدم دنبالش بودم چرا این رفتارو انجام دادم و سعی میکردم تکرار نکنم و نمیکردم.مثل رفتار تکانشی که الان مهار شده و الان جزوی از وجودم شده( ی مهارت اکتسابی)

.

کدوم تاپیک بود نوشتم؟ییار با هوش مصنوعی صحبت کردم گفت مهارت فراشناخت داری برای همین تونستی بگذری.من ...

متاسفانه همسر من هم خودشیفتگی وکمبود اعتماد بنفس داره و این رو منم تاثیر میزاره بعد یه اتفاقاتی که برام افتاد انگار شوک و اضطراب استرس گرفتم و سواس فکری انگار کنترل افکارم دست خودم نبود ولی به چیزایی که آزارم میده فکر میکنم با حس گناه گفتم از شما بپرسم خداروشکر که گذاشتید امیدوارم همیشه موفق و موید باشی گلم ممنون عزیزم ❤️