banooyمهربان مدیر استارتر عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 32 عنوان لباس مجلسی 75 بازدید | 8 پست خانما بتظرتون چه مدل لباس مجلسی در عین سادگی شیک و با کلاسه میشه نظرتون بهم بگید ممنون دیروز | 17:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanedelay عضویت: 1404/11/22 تعداد پست: 51 بله عزیزم من خیاطم کلی ازین مدلا دوختم 🧵🪡با افتخار مادر و خیاط هستم🤱🏻.آموزش خیاطی با کمترین قیمت کاملا دقیق و تضمینی💯🤝🏻 به صورت فیلم های آموزشی 🎀💖با کلی هنرجو و رضایت از دوره ها🥰👌🏻
banooyمهربان مدیر استارتر عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 32 بله عزیزم من خیاطم کلی ازین مدلا دوختم عزیزم بتظرتون مدل لباس ماهی باشه یه چاک تا زانو داشته باشه و لباس یه مقدار کم دنباله دار باشه خوبه ؟بتظرتون با چه پارچه ای خیلی شیک میشه
banooyمهربان مدیر استارتر عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 32 بله عزیزم من خیاطم کلی ازین مدلا دوختم قسمت شانه این مدلی باشه ولی خز روش ندزوم بحاش یه تکه پارچه حالت چند تا دونه چین اینجا باشه
mamanedelay عضویت: 1404/11/22 تعداد پست: 51 عزیزم بتظرتون مدل لباس ماهی باشه یه چاک تا زانو داشته باشه و لباس یه مقدار کم دنباله دار باشه خوبه ؟ ... این روزالباس مدل ماهی جنس پارچه دانتل فرانسویه اتفاقا دوهفته پیش یدونه دوختم برا مشتری مدل ماهی با آستین دستکشی جنس پارچه مخمل بود درباره دنباله هم چون مدل ماهی بلنده دنباله هم داشته باشه رقصیدن باهاش سخت میشه و تو دست و پا میره 🧵🪡با افتخار مادر و خیاط هستم🤱🏻.آموزش خیاطی با کمترین قیمت کاملا دقیق و تضمینی💯🤝🏻 به صورت فیلم های آموزشی 🎀💖با کلی هنرجو و رضایت از دوره ها🥰👌🏻
mamanedelay عضویت: 1404/11/22 تعداد پست: 51 قسمت شانه این مدلی باشه ولی خز روش ندزوم بحاش یه تکه پارچه حالت چند تا دونه چین اینجا باشه ساده خوبه چین رو پیشنهاد نمیکنم البته به سلیقه خودتون بستگی داره مدل ساده بدون پر هم شیکه هم ساده 🧵🪡با افتخار مادر و خیاط هستم🤱🏻.آموزش خیاطی با کمترین قیمت کاملا دقیق و تضمینی💯🤝🏻 به صورت فیلم های آموزشی 🎀💖با کلی هنرجو و رضایت از دوره ها🥰👌🏻
banooyمهربان مدیر استارتر عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 32 ساده خوبه چین رو پیشنهاد نمیکنم البته به سلیقه خودتون بستگی داره مدل ساده بدون پر هم شیکه هم ساده مرسی عزیزم 🌹
banooyمهربان مدیر استارتر عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 32 این روزالباس مدل ماهی جنس پارچه دانتل فرانسویه اتفاقا دوهفته پیش یدونه دوختم برا مشتری مدل ماهی با آ ... هزینه دوخت این مدل لباس چند گرفتی
mamanedelay عضویت: 1404/11/22 تعداد پست: 51 هزینه دوخت این مدل لباس چند گرفتی ۷۰۰ گلم 🧵🪡با افتخار مادر و خیاط هستم🤱🏻.آموزش خیاطی با کمترین قیمت کاملا دقیق و تضمینی💯🤝🏻 به صورت فیلم های آموزشی 🎀💖با کلی هنرجو و رضایت از دوره ها🥰👌🏻