2777
2789
والا الآن همه از گرونی ناله میکنن.مگه میشه کسی الآن بتونه بره کیش عجیبه

حالا گفتم یخ کیش همینجا از دماغمون درنیاری ول نمیکنی منم هزارتا مشکل دارم چرا یه مسافرت مردمو میذارین دم شیپور

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مردم خیلی بد شدن چشم دیدن همدیگه رو ندارن

بابا حالا یه تاپیک زدم سوراخمون نکنه ول نمیکنه فقط خوشمون میاد بیان بگن نون نداریم شام بخوریم منم هزارتا سختی دارم چند سال نتونستم برم مسافرت دلم لک زده پامو بذارم بیرون

عید گرون ترین موقع کیش رفتنه.شما حتما پولدار بی دردین

چرا واقعا

چطور میتونید اینطور بنویسید

به جای

آرزوی سلامتی

و دعای خیر🥲🥲🥲

آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍

نه عزیزم پولدار کجا بود ما خیلی مسافرت نمیریم رفتنی ولی یهو جای خپب میزیم الان دوساله جایی نرفتیم بع ...

پولدارین خب چون ما هشت سال پیش آخرین باری بود که رفتیم مسافرت اونم شمال

آره به من آسیب میزنه.چون نمیتونم برم.آدم دلش میخواد.نباید فخر فروشی کنن

شما دیدی تاپیکشو نیا خب داخلش که بعدا حرص بخوری!!!میخوای حرصتو بیشتر کنم؟

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

پولدارین خب چون ما هشت سال پیش آخرین باری بود که رفتیم مسافرت اونم شمال

خب باشن عزیز

نوش جونشون

شما رفتین شمال من ده ساله ازدواج کردم تا حالا هیچ جای خاصی نرفتم،فقط خونه خواهرم تهران بود رفتیم اونجا به پیشنهاد اونا یه روز و نصفی رفتیم شمال که خرج خاصی هم نکردیم

خیلی آدمای پولدارتر از ما هستن،برعکسشم هست،هرکی یه زندگی ای داره

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
آره به من آسیب میزنه.چون نمیتونم برم.آدم دلش میخواد.نباید فخر فروشی کنن

نگفت که دلتون بسوزه من میخوام برم کیش😄

از اهالی اونجا پرسید هوا چطوره

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤