2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲💔کاش سریع ۷،۸ماه بگذره و سرد بشمخیلی حالم بده

عزیزدلم تو پنبه ای اون آتیش نزار بسوزونتت اون اگه اومدم دیگه برنگرد واقعا شدی بازیچه ی ادم

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

دلم خیلی داره بی تابی میکنهنمیدونم باید چیکار کنم

فقط اینو بدون اگر واقعا دوست داشت الان اومده بود خاستگاریت

شاید تو دوران عقد یا نامزدی بودین پس بدون فقط وانمود میکرده دوست داشته

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

🥲💔کاش سریع ۷،۸ماه بگذره و سرد بشمخیلی حالم بده

۷...۸ماه چیه دختر به من بعد از۵ سال خیانت کرد کلیم زجرم داد کلیم با دختره اذیتم کردن تحقیرم کردن ۳...۴ روزه سرد شدم بعد از ۱۰ روز ک دیگ اصلا عین خیالمم نبود چ برسه الان ک یکسال گذشته اصلا طرف هفته ای یبارم نمیاد ت ذهنم پااااشو خودتو جمع کن هرچیم ازش داری پاک کن نگفتم عکس و پیاماشو ....نگه داریااا پاشوووو دختر ب این نازی بشینه غصه پسر مردمو بخوره

۷...۸ماه چیه دختر به من بعد از۵ سال خیانت کرد کلیم زجرم داد کلیم با دختره اذیتم کردن تحقیرم کردن ۳.. ...

عکس و پیاماش اینا پاک نکنم؟

رابطه ما خیلی صمیمی بود اخه اصلا نمیدونم بگم چقد صمیمی بودیم

هوف

قبلا هم یبار کات کردیم ک بعداز ۳ماه برگشتیم ب هم

اون ۳ماه من روانی افسرده شدم و در نهایت خودم پیامش دادم

دیگه اینبار ینی میتونم؟😭

ای خداا

قلبم داره اتیش میگیره دختر

عکس و پیاماش اینا پاک نکنم؟رابطه ما خیلی صمیمی بود اخه اصلا نمیدونم بگم چقد صمیمی بودیمهوفقبلا هم یب ...

چرا پاک نکنی؟؟

ماهم باهم خیلی صمیمی بودیم اب میخواست بخوره ب من میگفت خوشمنمیاد راجبش دیگه حرف بزنم وگرنه خیلی چیزا هست

یلحظه باخودت فکر کن کسی ک هی ولت میکنه بنظرت واقعا تورومیخواد؟نه نمیخواد وقتی هی ولت کنه و ت بری پیام بدی مطمعن باش تورویه ادم حقیر و وابسته به خودش میبینه

توباید جوری قوی باشی ک حتی اگ خودشم برگشت دیگه نری تورابطه باهاش

چرا پاک نکنی؟؟ماهم باهم خیلی صمیمی بودیم اب میخواست بخوره ب من میگفت خوشمنمیاد راجبش دیگه حرف بزنم و ...

کاش میتونسم اینقد قوی باشم

ولی خاهر خیلی میخوامش ، خیلی دوسش دارم

هیج وقت هیچکسو اینقد دوس نداشتم

عین معتادی که داره ترک میکنه شدم ... هی بهش نیاز پیدا میکنم

هی دلم هر ثانیه داره غمگین تر میشه

از عمق وجودم میخوام اونو

از نبودش ، بدن درد گرفتم ، بی اشتها شدم ، دارم میمیرم

خیلی حالم بدههعههههه

دلم نمیخواد اینجوری باشم😭دلم میخواد غرورم حفظ بشه

دلم میخواد یبارم اون کوتاه بیاد

همش هرچی میشه حتی اگر اشتباه از سمت اون باشه

باز خودمو گناهکار میدونم

نمیدونم چمشده😭نمیدونم چرا اینجوری شدم

پریروز که بحث کردیم.. بحثمونخیلی ساده بود ، یهو تبدیل ب یچیز بزرگ شد ... که اون منو تهدید کرد

اخر همه بحثمونم گفت که نه پیام بده نه زنگ بزن 😭

منم دیگه هیچی نگفتم

تا الان امروز صبح بهش گفتم نمیتونم دور باشم ازت کاش توام مثل من باشی

نمیدونم چمه

فقط خیلی درد دارم میکشم ، خیلی برام سنگینه ،نمیتونم اصلا

کاش میتونسم اینقد قوی باشمولی خاهر خیلی میخوامش ، خیلی دوسش دارمهیج وقت هیچکسو اینقد دوس نداشتمعین م ...

عزیزدلم میدونم خیلی سخته من دقیقا پارسال همین روزا همین حال تورو داشتم چقدرمنیییی دقیقا سرچیزای ساده میگفت پیام نده دوماه بود اینطوری شده بود وای یاد خودم افتادم ک پارسال دقیقا مثل امروز مثل جناااازه افتاده بودم گوشه اتاقم بس زجرم میداد منم همش فکر میکردم من مقصرم من گناه کارم من اونو اذیت کردم التماااااسشو میکردم باورت میشه؟التمااس میکردم زجه میزدم ولم نکن اونم همش میگف حسم عوض شده نسبت بهت تو بداخلاقی تو فلانی منو نابود کرد بس زجرم داد الکی الکی بام قهر میکرد دوسه روز پیاممو سین نمیزد تااینکه متوحه خیانتش شدم و وقتیم لو رفت باورت میشه بجای پشیمونی با دختره ریختن سرم؟باورت میشه دختره رو فرستاد سراغم کلی فحش بم داد انقد دختره مزاحمم میشد ک دیگ خطمو عوض کردم ازشون شکایت کردم چون دختره خیلی فحاشی کرد خیلی مزاحمم میشد فکر کن تواون حال بدم!

ولی من تاچندروز فقط حالم بد بود انقد حالم بد بود وای یادم میاد دلم واسه خودم میسوزه واسه کی ۵ سال جلو خانوادم وایستادم و همچین بلایی سرم اورد ولی فقط از خدا کمک خاستم دستمو بگیره باورت نمیشه ۳...۴ روز نشد زدم هرچیییییی ازش داشتمو پاک کردم دیگ حتی چکشم نکردم دوماه بعد مث سگ افتاده بود دنبال شمارم پیدا کرده بود زنگ میزد من حتی جوااابشم ندادم چون از چشمم افتاد روزی هزاااار بار خداروشکر میکنم از زندگیم قدم نحسشو برداشته گمشده پس توعم میتونی

هیچکس ب اندازه من زجر نکشیده من ۵ سال بخاطرش توخونمون جنگ بود افسردگی گرفته بودم دوماه اخرم ک داشت خیانت میکرد زجرم میداد شده بودم مرده متحرک ولی الان اصلا بهش فکر نمیکنم حتی خوشحاااالم ک نیست اصلا واسم مهم نیست انگار هیچوقت چنین ادمی تو زندگیم نبوده توهم اگ خودت بخوای میتونی فراموش کنی هرچی ازش داری پاک کن هرچی ک باعث میشه بهش فکر کنی پاک کن من چیزایی ک ت این ۵ سال داشتمو اگ یکیش پاک میشد سکته میکردم درعرض ۵ دقیقه خودم پاک کردم!چون ب این باور رسیدم ک دیگ این ادم خودشو هم بکشه و بیاد بدرد من نمیخوره و تمام خطمم عوض کردم بخدا خوب میشی فقط خودت بخا

من دقیقا ۱ اسفند پارسال متوجه خیانتش شدم بعد از دوماه زجر کشیدن و فکر کن تواون حال بدم ک بهش پیام میدادم و زنگ میزد میزاشت کف دست دختره دختره هم میومد منو مسخره میکرد و فحش میدادفکر کن ت اون حالم دختره با دوستاش ریخته بودن سر من تصور کن چقدر سخته؟من ت بغل مامانم زاااار میزدم میگفتم تا۱۰ سال دیگم خوب نمیشم ولی چقد زود حالم خوب شد

چون جریانتو تعریف کردی یاد خودم افتادم منم همین بلاهارو سرم اورد واسه همین اینارو واست تعریف کردم ک یه کمکی بدم بهت تا زودتر خودتو نجات بدی وگرنه اصلا خوشم نمیاد ب اون عوضی فکر کنم یا راجبش حرف بزنم

دوسه روز تا میتونی گریه کن اصلا زار بزن عذاداریاتو کن این حق توعه ولی بعد از چندروز دیگ حق نداری بابتش اشک بریزی خودتو جمع کن تاخودت نخوای خوب نمیشی من از پارسال تاالان کلی زندگیم عوض شده چقد حالم خوب شده کلی تغییر کردم کلیییی شاد و شنگول شدم توروخدا عمرتو حروم نکن

ببخشید زیاد شد😘♥️