2777
2789
عنوان

چرا هر چقدر

62 بازدید | 9 پست

زبان و میخونم یاد نمیگیرم؟ همش میشینم کلمه حفظ میکنم اصلا یاد نمیگیرم املاشو 4 صفحه مینویسم کلا یادم میره هیچی یعنی هیچی نمیتونم تو امتحان بنویسم! هیچی! انگار هیچی نخوندم درحالی که 1 روز کامل نشستم کتاب و یاد گرفتنی و حفظی و هر روشی امتحان کردم نشده کلاس دوازدهمم

چون زبان قراره و مدام باید مرور بشه

از اپ anki استفاده کن مدام مجبور میشی مرور کنی

اون کلمات ک یاد میگیری رو تو قالب متن داستان و ویدیو ببین و یاد بگیر تو ذهنت میمونه و برات شفاف میشه

سعی کن تا میتونی کارتون انیمیشن ویدیو های کوتاه انگلیسی ببینی و از کتاب هایی استفاده کن گه کلمات رو تو قالب یک متن آموزشی داستانی آموزش میدن اون موقع تو ذهنت میمونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعی کن رمز گذاری کنی مثلا کلمهsaturdau تو کلاس ما به ساتورِ دایی معروف شده بود. هر کسی هم تو یه چیز استعداد داره اگه رشته ای که میخوایی بری به زبان مربوط نیست زیاد به خودت فشار نیار، در حد پاس شدن بخون

مرور میکنم گلم باز همینه!

مرور پیوسته امکان ندارن تو ذهنت نمونه

تو اپ انکی مدام به تعداد کلمه اضافه میکنی و موقع مرور میای همههه رو باهم باید مرور کنی اگه بلد نباشی دوباره از اول میاد

هر شب اینقدررر مرور میشه میاد چلو چشمت که بخوای هم یادت نمیره مثل جعبه لایتنر هست اگه بدونی چیه

درضمن مرور همینجوری یک کلمه کافی نیس باید باهاش جمله بسازی و تو جملات و قالب های مختلف ببینیش که مغزت درکش کنه

مرور پیوسته امکان ندارن تو ذهنت نمونهتو اپ انکی مدام به تعداد کلمه اضافه میکنی و موقع مرور میای همهه ...

انگار بدتر یاد نمیگیرم با این کار، فکر میکنن تنبلم یاد نمیگیرم اصلا هر چقدر مرور کنم انگلیسیش و یادم نمیاد بگم، گرامر هم دیگه بدتر، حتا همین فارسی هم قبلا کلی مشکل داشتم تو یادگیریش تنها وقتی کمی یاد میگیرم که قرار نباشه یاد بگیرم

انگار بدتر یاد نمیگیرم با این کار، فکر میکنن تنبلم یاد نمیگیرم اصلا هر چقدر مرور کنم انگلیسیش و یادم ...

😐چی بگم والا پس نخون

همون داستان بچگونه بخون انیمیشن ببین تو قالب سرگرمی یاد بگیری

😐چی بگم والا پس نخونهمون داستان بچگونه بخون انیمیشن ببین تو قالب سرگرمی یاد بگیری

عجیبم نه؟ دستم شکست 4 صفحه نوشتم رفتم سر امتحان انگار هیچ کاری نکردم

عجیبم نه؟ دستم شکست 4 صفحه نوشتم رفتم سر امتحان انگار هیچ کاری نکردم

عزیزم باید عمقی بررسی کنی ببینی مشکل چیه چرا یاد نمیگیری همینجوری به خودت گیر نده

باید بررسی شه شاید روشت درست نیس شاید در سطح خودت نمخونی شاید روش به خاطرسپاری مغزت یجور دیگه اس کلی دلیل داره

عزیزم باید عمقی بررسی کنی ببینی مشکل چیه چرا یاد نمیگیری همینجوری به خودت گیر ندهباید بررسی شه شاید ...

آره متوجه شدم در صورتی یاد میگیرم که مثلا تو خود انمیشن توضیح داده بشه که همچین نمیشه فقط کلمات یادم میمونه، حتا املای کلمات هم همینطور