2777
2789
عنوان

خیلییی خستممم

106 بازدید | 18 پست

بچه ها من فقط ۱۷ سالمه ولی یک سال از زندگیمو ب گند کشیدم:)) به هر احمقی اعتماد کردم از درس و زندگیم موندم

خانواده م زیاد نمیدونن ازم ولی غیرمستقیم همه چیو میکوبن تو سرم واقعا خیلی خسته شدم اصلا الان تمرکز و آرامشی ندارم که بتونم حداقل درسمو بخونم دیپلم بگیرم

یه بی شرفی ازم فیلم بدی داره فکر اینکه پخشش کنه یه لحظه آرومم نمیذاره 😔😔

نمیدونم شاید تنها راهش اینه که بمیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون لحظه عقلتون کجا میره؟چرا باید فیلم بد دست کسی بدین آخه؟

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
من ندادم بچه بودم ازم سوءاستفاده کرد بدون اینکه من بفهمم گرفته

چجوری مگه خواب بودی؟

بگو شکایت میکنم ازت

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
چجوری مگه خواب بودی؟بگو شکایت میکنم ازت

خواب نبودم نه ولی اصلا ندیدم الانشم باور نمیکنم که فیلم گرفته

آخرین بار تیرماه زنگ زد ب من گفتش که نه من این کارو نکردم حرومزاده نیستم فلان ولی اونایی که دیدن واسم گفتن

نه آخه زیر سن قانونیممم اونوقت بابام میفهمه

نه خودت برو پیش پلیس فتا مشاوره بگیر ببین چیکار کنی

از وکیل خانم هم بپرس

اینججوری نمیشه یکی ازت بخواد سو استفاده کنه و همش استرس داشته باشی برو حتما از وکیل خانم و پلیس فتا بپرس