2777
2789
عنوان

زیست کنکور

90 بازدید | 14 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه..

من واسه زیست کلاس استاد فرهمند نیا میبینم و زیست دوازدهمم رو خوب میزنم مثلا ازمون امروز ۶۰ درصد زدم

ولی زیست دهم و یازدهم نمیفهمم مشکلم چیه...امروز به زور ۲۵ درصد زدم زیست یازدهمو...

شهرمونم شهر کوچیکیه و استاد خوب انچنانی نداره ولی یکی هست به نسبت بقیه بهتره بنظرتون کلاس حضوری خصوصی بزم میتونه برام مفید باشه؟

یا شما راه دیگه ای پشنهاد ندارین؟کلافه شدم مهم ترین درس کنکور رو نمیتونم خوب بزنم💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاد نمیشناسماما کتاب آیکیوآزمون ماز و آرمان خوبن

اتفاقا کتابم ایکیو هست و چهارشنبه ازمون ارمان زدم و پنجشنبه هم ماز رو زدم امروز قلمچی ، داخل همشون زیست پایه رو نمیتونم بزنم فقط😭

اتفاقا کتابم ایکیو هست و چهارشنبه ازمون ارمان زدم و پنجشنبه هم ماز رو زدم امروز قلمچی ، داخل همشون ز ...

تلقین نکن به خودت

برو سراغ نزده ها و غلط ها کامل با پاسخنامه تحلیل کن نکته سوال رو یاد بگیر که اگه جای دیگه دیدی بلد باشی

درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕

اره☹️

خوبه که تدریسش، یعنی ایراد از تدریس نیست

وقتی فیلم رو دیدی، خودت بشین یه دور دقیق نوت ها و کتابت رو بخون

بعدشم برو سراغ تست ها، از یه منبع ساده تر مثل خیلی سبز شروع کن و دونه دونه تستهارو بزن و پاسخنامه رو بخون کامل

یادگیری اصلی با تست زدن اتفاق میوفته

تلقین نکن به خودت برو سراغ نزده ها و غلط ها کامل با پاسخنامه تحلیل کن نکته سوال رو یاد بگیر که اگه ج ...

اره برم تحلیل کنم اشکالمو پیدا کنم ایشالا ازمون بعدی دیگ بتونم عالی بزنم

ممنونم از راهنماییت❤️🫠

اره برم تحلیل کنم اشکالمو پیدا کنم ایشالا ازمون بعدی دیگ بتونم عالی بزنمممنونم از راهنماییت❤️🫠

قربونت

نزار ضعف بشه برات زیست دوازدهم خیلی سخت تره وقتی میتونی اونو خوب بزنی دیگه دهم یازدهم برات چیزی نیست

درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕

خوبه که تدریسش، یعنی ایراد از تدریس نیستوقتی فیلم رو دیدی، خودت بشین یه دور دقیق نوت ها و کتابت رو ب ...

اره تدریسش مفومیه و درس رو قشنگ میفهمم ولی وقتی میرم تست بزنم انگاری از ی فصل دیگه سوال دادن و من ی فصل دیگه فیلم دیدم اینقدر برام نا آشناست 😂💔

قربونت نزار ضعف بشه برات زیست دوازدهم خیلی سخت تره وقتی میتونی اونو خوب بزنی دیگه دهم یازدهم برات چی ...

اره شاید وقت بیشتری رو رو دوازدهم گذاشتم پایه ضعیف شدم، این هفته جاشونو عوض میکنم 😂