2777
2789
عنوان

کارنامههههه

109 بازدید | 17 پست

امروز ازمون قلمچی داشتم آنلاین شرکت کردم نتایج امده ولی هرچی من میزنم چیزی نمیاره نکنه ثبت نشده باشه؟؟

بخاطر امتحانات دی ماه شرکت نکردم مشاوره ام گفته اگه این دفعه کارنامه نفرستی کنسل میکنم

واییییییییییی خداااا چیکار کنم منن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله

من دهممم رشتم هم تجربیه همه نمراتم بیسته ولی متاسفانه نمیرسم است بزنم یا فیلم ببینم سر همین اصلا ازمونامو خوب نمیدم سر همین میخوام مشاور بگیرم تا برام برنامه بریزه شما راضی هستین ؟

من دهممم رشتم هم تجربیه همه نمراتم بیسته ولی متاسفانه نمیرسم است بزنم یا فیلم ببینم سر همین اصلا ازم ...

شما وقت خیلی دارین از جمله تابستون امسال دهم رو جمع بندی کنین و تابستون یازدهم پایه یازدهم دهم رو جمع بندی کنین

ولی اگه میخوای از الان شروع کنی برای خود کنکور بله من خودم از مشاوره ام بشدت راضیم بخصوص که هزینه اشم خیلی خوبه

ولی خب رو نظم خیلی حساسه بخاطر همین گفتم کارنامه نفرستم ممکنه کنسل کنه

[QUOTE=411228223]اگه ثبت نشده باشه واقعا حیفه مطمعن بودم بهترین درصدارو میگیرم🤦♀️😔💔[/QUOTEحضوری ب ...

اره ولی ما شهرمون متاسفانه منطقه محرومه مرکز قلمچی نداره باید بریم شهر دیگه اونجاهم ۲ ساعتی راهه بخاطر همین مجبورم آنلاین بدم

هزینش چقدره ؟بعد اینکه میشه اسمشو بگیدممنون

ماهی 550 فکر کنم یا 515

علی گوهری

مؤسسه رشدینو

توی روبیکا هم بزنی میاره

یکی دیگه ام هس زهرا اسکندری ایشونم فوق العاده اس برای همین مؤسسه متخصص رشته تجربیه

ماهی 550 فکر کنم یا 515علی گوهری مؤسسه رشدینو توی روبیکا هم بزنی میارهیکی دیگه ام هس زهرا اسکندری ای ...

چقدر کم میگیره من شنیده بودم ماهی سه چهار تومنه

مرسی من فقط الان دنبال یه مشاور خوبم که کمکم کنه