پسر همسایهمون یه جوری آهنگشون زیاد گذاشته تو ماشین تو کوچه که تو عروسی همچین آهنگی نیست با این صدا مامانشم معلمه
می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟ در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟ در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر
گاو زیاده مام چندتاشو داریم. همسایه بغلی پسراش یجوری تو کوریدور یورتمه میرن که پادری ما همیشه روش پر از خاک و رد کفشه حالا خودمون با کفش روش نمیریم. بچه هم نیستنا گنده ان
این که چیزی نیست تا حالا پسر همسایه رفته رو کار تو پشت بوم با دوس دخترش با مامانت و داییت بری یه هوایی عوض کنی اینا در رو نبسته باشن پو..ن زنده ببینی از زندگی نا امید بشی؟؟
یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀
تذکر بده بهشونهرچند بعضیا واقعا درک ندارنما هم یه سری همین بلا سرمون اومد. همسایه مون رفته بود خارج ...
والا آدم نیستن چند بار باید بگی
عجببچه دکتر ها مریض نمیشه که حالا بچه معلم باید تربیتش بره زیر سوال؟مگه تربیت فقط دست پدر و مادر هست ...
اسی از عصبانیت میگه ماهم از روی مزاح
و شما هم مریضی با تربیت متفاوته
و تربیت من و شما تربیتی که پدر مادر مون برامون داشته رو نشون میده حالا میخواد واقعا برگرفته از اون ها باشه یا دوست و جامعه برای همین باید بیشتر مراقب بود
متعهد به قلب او❤️. فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که بفهمم هیچ نمیفهمم.کاربری مشترک است .