2777
2789
عنوان

تک فرزندییی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 74 پست
میگن وقتی فاصله سنی بچه ها کم باشه که خیلی باهم اوکی میشن.البته باید از اول کودکی پدر مادر به بجه ه ...

منو داداشم کودکی خوبی داشتیم همبازی بودیم توی سروکله هم میزدیم ولی من دوست نداشتم با پسرا بازی کنم بیشتر با دخترای همسایه بازی میکردم بزرگتر ک شدیم دیگه از سن ۱۷_۱۸ سالگی رابطه منو داداشم محدود شد بعدشم ک ازدواج کردیم من یه شهر دیگه هستم داداشمم یجای دیگه

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

من تک فرزند با ۳۲ سال سن و دوتا بچه اصلاااااااا اضی به تک فرزندی نیستم .خیلی سخته تنهایی

دقیقاااا منم همینو میگممم

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🦋 غصه هم میگذرد☘️💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر تک فرزند نبودی، شاید خواهر بزرگتر میشدی. اونوقت این شما بودی که از خواهر/برادر کوچکتر دفاع میکرد ...

والا من الان راضی ام یه خواهر یا برادر کوچیک تر داشته باشم که فقط ازش حمایت کنم

مامانم تک فرزنده. خیلی بهتر از پدرمه که 3 تا برادر داره. کلا با همگی قطع رابطه ایم

در نهایت همه تنهان. اگه به خاطر تنهایی بچه ها میگین!

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

داداش بزرگتر مواظبت باشه؟؟!! من دوتا داشتم، برا مال و منال چکار کنکردن ، دلت خوشه بچه جان

اون فقط یک بخش کوچیکه

تنهایی خیلی بدهههه

بعد در صورتی که اگر واقعا داشت الان باهم در حال جنگ بودن چون نداره اینجوری رویایی فکر میکنه

چرا فکر میکنید نمیدونم جنگ هم داره ولی خب من به اونش هم راضی ام

خیلی بهتر از تنهایی هست

تک فرزندی من همش گیرای عجیب و غریب خوانوادس

اون فقط یک بخش کوچیکه تنهایی خیلی بدهههه

عزیز بچه ای ساده ای،،،برادر اصلا خوب نیس خواهرم بدرد نمیخوره،،،منک روانی بودن اذیتم میکردن، بعدم خونه پدریم صاحب شدن منو بیرون کردن، الان دلت میخواست ی مرد گنده نود کیلویی نیفتاد روت میزدت بشدت؟ تو این دنیا فقط خودتی و خودت دختر،،من تو خودم تو خیالتان شوهرم خواستم میکرد عاشق ی مرده شدم، بهش گفتم سختمه مشکلات دارم گفت دعا زیاد یکن،

عزیز بچه ای ساده ای،،،برادر اصلا خوب نیس خواهرم بدرد نمیخوره،،،منک روانی بودن اذیتم میکردن، بعدم خون ...

بچه با آرامش یه درددل کرد. چرا از کتک و اینا صحبت میکنی؟ هر جایی هر حرفی نزنید. جاش تو این تاپیک نبود.

بچه با آرامش یه درددل کرد. چرا از کتک و اینا صحبت میکنی؟ هر جایی هر حرفی نزنید. جاش تو این تاپیک نبو ...

شما حرفت نابجاتر از حرف منه، تو تاپیک دیگران بمن میگی نظر نده؟ هرکس آزاده نظر بده ، موفق باشید