2777
2789
اوه این گودیو که بیشتریا دارن انکه چیزی نیس.با یه کانسیلر کم هم پوشیده میشه.تازه چشماتم قشنگ و برآمد ...

واییی نه خیلی حالتش بدههه انگار میخام یکیو بخورم🤣🤣🤣🤣🤣

بعد هعی وقتی میزنم کانسیلر سیاه ترو چروکتر میشه

بببین عکسو

نمیدونم چرا میگی نمیشه فیلر زد ولی پیش دو سه تا دکتر دیگه برو نظرشونو بپرس، اگه تونستی فیلر بزنی که عالیه ولی اگه نتونستی سعی کن کمتر از عینک استفاده کنی، کرم دور چشم و سرم های مخصوص بزنی که یه خورده مشکلت کمتر شه، دختر خالم از یه سرم کافئین دار استفاده میکرد گفت خوب بوده. ولی از هیچ محصولی بدون مشورت با دکتر استفاده نکن. اینشالا مشکلت حل شه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی نه خیلی حالتش بدههه انگار میخام یکیو بخورم🤣🤣🤣🤣🤣بعد هعی وقتی میزنم کانسیلر سیاه ترو چروکتر ...

شاید کانسیلرتو زیاد میزنی یا رنگشو مناسب بقیه پوستت نمیگیری.اما باور کن چشمات قشنگه اصلا هم بد نیس.آدمخور واقعی منم😎

وایی اصن خیلی بدههه ناود شدمم واقعا

حالا من انقدر بدنم سفیده لعنت به پوست صورتم تا یکمی استرس میشم تیره میشه صورتم

ناشکری نمیکنم کرم میزنم ولی دوس داشتم عین بدنم یکدست سفید بود صورتم😐

از این به بعد به مشکللاتت بخند دختر بعد میبینی چقدر در کنارشون شادی😂😀عین من خل

نه بابا یه همگار داشتم عین خل و چلا همش در حال خندیدن و انرژی بالا

پوستش داغونه داغن بود

از من بدتر بود پوستش

میگف از کبدمه چربه یه عالمه لک تیره تو صورتش بود

نه بابا یه همگار داشتم عین خل و چلا همش در حال خندیدن و انرژی بالا پوستش داغونه داغن بود از من بدتر ...

مهم خنده و شادیش بود که برای خودش خوشاینده وگرنه که یه نفر اگه بی نقص هم باشه میتونه حس بد به خودش داشته باشه و همش در حسرت باشه

مهم خنده و شادیش بود که برای خودش خوشاینده وگرنه که یه نفر اگه بی نقص هم باشه میتونه حس بد به خودش د ...

اون که اره میفهمم چی میگی

ولی این همکار یه چی میزد انگاری

همه فهمیده بودن یهو از راه میرسید صداشو مینداخت تو گلو آهای فلانی سلاااااااام صابکارم یبار اخم کرد بهش چته انقدددر داد میزنی تو مغازه

دیوونه میوونه بود بابا طرف

یهو میدیدی وسط مغازه زن گنده بالا و پایین میپرید میگف من حالم خوبه انرژی دارم

سره این حرکاتای مسخرش صابکارم بیرونش کرد

و مثلن مغازه شلوغ میشد یهو داد میزد سلام عشقم چی بزارم برات😂ما اونجا فقط میخندیدیم از دس کاراش