2777
2789
عنوان

مراقب باشیم

91 بازدید | 2 پست

#آخرالزمان

#قابل_تأمل

🌄یک صبح تا غروب برای بی دین شدن کفایت می کند.🌅

✨امام باقر علیه السلام

🔶ای شیعیان آل محمد (صلی الله علیه و آله) یقیناً برای پاک شدن مورد آزمایش سخت قرار می گیرید، همچون پاک شدن سرمه در چشم.👁

✍ (از این جهت که) انسان می فهمد چه موقع سرمه وارد چشمش گردید، ولی خارج شدنش را از چشم متوجه نمی شود؛

و

✔️به همین شکل انسان بامداد اعتقاد به امامت ما دارد ولی شامگاه بی اعتقاد می شود ؛ و نیز شامگاه اعتقاد به امامت دارد ولی بامداد عقیده خود را از دست می دهد (بدون آنکه خود بفهمد چطور اعتقادش دگرگون گردید.)

📚الغیبه نعمانی:باب ۱۲،ح۱۲.

مولا جان هر روز اعتقاد و ایمان مان را نزد شما به امانت میسپاریم

ما و اعتقادمان را از شر فتنه های آخرالزمان حفظ بفرما 😢🤲

السلام علیک یاصاحب زمانم

🌏زمین به حرمت نماز شماست که ما را پناه داده است .

☀️گرمی خورشید ، از گرمی دستان شماست که در قنوت بالا می رود و بر جان ما گرمی و حیات میبخشد .

هزار جان گرامی به فدای یک رکعت نماز شما .

✨ *السَّلامُ عَلَیْکَ حِینَ تُصَلِّی و تَقْنُتُ*

سلام بر تو ای صاحب عصر و زمان؛ سلام بر تو ای جانشین خدای رحمان؛ سلام بر تو ای شریک و هم سنگ قرآن؛ سلام برتوای دارای دلیل و برهان قاطع؛ سلام برتو ای امام آدمیان و جنیان؛ سلام بر تو و بر اجداد پاک و پدران پاکیزه ات که معصوم بودند و رحمت و برکت های الهی نثارتان باد.»

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅