aw_jr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 4449 عنوان طب سنتی 69 بازدید | 16 پست کسی سر در میاره راهنمایی کنه سوال داشتم دیروز | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرچم0صلح عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2667 اگه در مورد ریزش مو هست بله ممکنه،تازه در این صورت موادی مث رز ماری باعث ریزش بیشتر میشه،دوستم متخصص طب سنتی بهش گفته بود درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا
aw_jr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 4449 راجع به؟ طبع بدنم بشدت گرم و ریزش شدید دارم طبع سرمم احتمالا گرم کف سرم مشخصهآزمایش دادم و مشکلی ندارم احتمال داره این ریزش شدید بخاطر گرمی بدنم باشه
فاطمه_بانو_۱۸ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 23953 طبع بدنم بشدت گرم و ریزش شدید دارم طبع سرمم احتمالا گرم کف سرم مشخصهآزمایش دادم و مشکلی ندارم احتمال ... میخوای از طریق طب سنتی درمان شی؟ 💙🥶
aw_jr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 4449 اگه در مورد ریزش مو هست بله ممکنه،تازه در این صورت موادی مث رز ماری باعث ریزش بیشتر میشه،دوستم متخصص ... ریزش شدید دارم کف سرم مشخصه امکان داره این ریزش شدید بخاطر طبع بدنم باشه آره من رزماری زدم ریزش بدتررررر شد خب بجاش چیا بزنم توروخدا بگو
aw_jr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 4449 میخوای از طریق طب سنتی درمان شی؟ آره چون از دارو و آمپول با کلی هزینه نتیجه ندیدم و خیلی خجالت میکشم از شرایطم
پرچم0صلح عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2667 ریزش شدید دارم کف سرم مشخصه امکان داره این ریزش شدید بخاطر طبع بدنم باشه آره من رزماری زدم ریزش بدتر ... حنا بزن بجای آب روغن نارگیل بریز توش،هفته ای یکبار،موهاتو کوتاه کن که نخواد حجم زیادی رو بزنی درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا
aw_jr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 4449 اگه در مورد ریزش مو هست بله ممکنه،تازه در این صورت موادی مث رز ماری باعث ریزش بیشتر میشه،دوستم متخصص ... یه تونیک گرفتم ترکیباتش همشون گرم هستن از روزی که زدم ریزش بدتر شده نمیدونم بخاطر ترکیباتش هست یا طبیعیه بخاطر مصرف تونیک چون بعضیا میگن اول استفاده همینجوریه
aw_jr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 4449 حنا بزن بجای آب روغن نارگیل بریز توش،هفته ای یکبار،موهاتو کوتاه کن که نخواد حجم زیادی رو بزنی روغن نارگیل ک گرمه
پرچم0صلح عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2667 یه تونیک گرفتم ترکیباتش همشون گرم هستن از روزی که زدم ریزش بدتر شده نمیدونم بخاطر ترکیباتش هست یا طب ... راستش در این مورد اطلاع ندارم درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا
پرچم0صلح عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2667 روغن نارگیل ک گرمه حنا معتدلش میکنه و گرمای اضافی رو جذب میکنه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا
aw_jr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 4449 حنا معتدلش میکنه و گرمای اضافی رو جذب میکنه آب برنج و گل خطمی به سرم بزنم خوبه بنظرت
پرچم0صلح عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2667 آب برنج و گل خطمی به سرم بزنم خوبه بنظرت آره،میتونی سبوس برنج هم بزاری خیس بخوره و آبشو هم بصورت خوراکی و هم موضعی استفاده کنی اما گل ختمی بیشتر برا نرمی و شوره کاربرد داره اما برا رفع گرمی هم خوبه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا
aw_jr مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 4449 آره،میتونی سبوس برنج هم بزاری خیس بخوره و آبشو هم بصورت خوراکی و هم موضعی استفاده کنی اما گل ختمی بی ... ی خانمه موهاش پرپشت بود گفت سبوس برنج میخورم از کجا باید خرید ؟