2777
2789

پسرم خوشبخت میشه ؟ اسمش آریا

توی این سایت فهمیدم که افرادی اینجا عضو هستن که انقدر توی زندگیشون عقده و کمبود دارن و از بیماری روانی رنج میبرن که میتونن سال ها درگیر یه کاربر باشن تا شاید بتونن اینجوری از فشار روحی خودشون کم کنن .این افرادو فقط سگ محل کنین😁 با وجود گزارش هایی که برام میزنی به کوری چشمت هنوز تعلیق نشدم🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم

آریا

توی این سایت فهمیدم که افرادی اینجا عضو هستن که انقدر توی زندگیشون عقده و کمبود دارن و از بیماری روانی رنج میبرن که میتونن سال ها درگیر یه کاربر باشن تا شاید بتونن اینجوری از فشار روحی خودشون کم کنن .این افرادو فقط سگ محل کنین😁 با وجود گزارش هایی که برام میزنی به کوری چشمت هنوز تعلیق نشدم🤣🤣

قصدش جدی میشه باهام ؟؟💚

اسمخودم رو بگم ؟

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

بله

مرسی عزیزم

هردو بگی بهتره

آریانا ، محمد

ممنونمممم

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

نه فعلا

بعدا احتمالش هست ؟

ممنونم عزیزم