خوغزلم مدیر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1790 عنوان میترسم | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 43 پست از اینکه کسی رو ندارم باهاش مشورت کنم و کمک بگیرم حس میکنم عقب افتادممیترسم از اینکه نمیدونم برای آینده و برای عید برای جشن عروسیم و کلا هر مراسمی چیکار کنم چون با کسی رفت و آمد ندارم اصلا از هیچی خبر ندارمشما چیکار میکنین ؟؟ امروز | 13:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1790 منم هیچکسو ندارمحتی نامزدمم بهم ضربه زد دیگه کسیو ندارم ، فقط منتظر مرگمم ای بابا وضعیت بدتر از منه
__نیلپر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 737 منم میپرسم ولی تهش اون جوری که هم سن و هم محل و فامیل راهنمایی میکنه چت جی پی تی نمیتونه نمیدونم والا اخرین بار که مشورت گرفتم از هم سن و هم محل و فامیل و اصلا یادم نمیاد هوش مصنوعی خیلی به کمکم اومده واقعا
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1790 این همه بلاگر که مشاور عروسن پیجاشون رو ببین مطالب خوبی دارن گاها اینستا بد میاد بالاو البته که یه آدم که همیشه همراهت باشه بهتره تا فضای مجازی
قند_آقامونم عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 686 اینستا بد میاد بالاو البته که یه آدم که همیشه همراهت باشه بهتره تا فضای مجازی هیچ ادمی همیشه همراهت نیست دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه میدهند🌸
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1790 خودت جواب خودتو داری مشورت بگیری از کسی دیگهلازم نیی حتما بشناسی سرچ کن کسایی که تجربه دارن یا کارشو ... سخته دوست دارم کسی که با همین فرهنگ محل زندگیمه باشه و کمک کنه هرجایی یه سری رسم و رسومات هست
طراوت209 عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 566 اینجام یا کسی جواب نمیده یا فرهنگ ها خیلی متفاوته چی بگم والا حالا بگو شاید کسی حرف خوبی زد به دردت خورد
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1790 خودم تصمیم میگیرم حتما بیرون میری و از جامعه خبر داری من نمیرم خبر ندارم
خدا_جونم_هست عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 4568 چیکار باید بکنیم ؟ نمیدونمکاش نزدیک بودیم باهم دوست میشدیم🥲 یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1790 اینجا عزیزم بهترین جاس واسه مشورت گرفتن ... از بچه هایی که خوش سلیقه هستند یا باسواد هستند بستگی به ... آره میشه استفاده کرد ولی اینکه یکی باشه همیشه همراه هم باشین خیلی بهتره نزدیک هم باشین فرهنگ ها فرق نداشته باشه
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1790 نمیدونم والا اخرین بار که مشورت گرفتم از هم سن و هم محل و فامیل و اصلا یادم نمیاد هوش مصنوعی خیلی به ... خوشبحالت چیمیپرسی معمولا
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1790 هیچ ادمی همیشه همراهت نیست اگه دوست و رفیق و فامیل داشته باشی چرا که نه؟
niloam عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 5457 آره میشه استفاده کرد ولی اینکه یکی باشه همیشه همراه هم باشین خیلی بهتره نزدیک هم باشین فرهنگ ها فرق ... خب اونکه صد در صد ... با یکی دوست شو ... توی کلاسی مسجدی جایی هرجا که در رفت و امدی ی دوست پیدا کن ... میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1790 نمیدونمکاش نزدیک بودیم باهم دوست میشدیم🥲 چند سالتونه شما؟متاهلین؟اهل کجاین
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1790 خب اونکه صد در صد ... با یکی دوست شو ... توی کلاسی مسجدی جایی هرجا که در رفت و امدی ی دوست پیدا کن . ... بد بختی اینه هیجا نمیرم
آرینساا_ عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 156 حتما بیرون میری و از جامعه خبر داری من نمیرم خبر ندارم ن زیاد اهل بیرون رفتنم نیستم، مثلا تو چه موردی میخای تصمیم بگیری نمیتونی تنهایی ب نتیجه برسی؟