2777
2789
@sayeban12 تو که عشق اینی بیا براش توضیح بده. ما بگیم تعلیق میشیم اما تو بگی چیزیت نمیشه😂😂

حضرت موسی هم گوساله ی سامری رو آتیش زد حالا چرا تو از این مطلب سوختی

ظاهرا یه عده از منافقین داخلی و البته دشمنان خارجی و صهیون بدجوری فشار خوردن از این کار؛ شایعه شده حکومت ایران با آتش زدن بت بعل (که ساخته شده توسط موسسه مصاف بود) به اون قدرت داده و مراسم شیطان پرستی اجرا کرده و فلان( صهیون ها از این کار فشاری شدن میخان هرطور شده از هر طریقی متوقفش کنن)
جواب این بحث رو به قرآن عزیزمون میسپاریم؛
حضرت موسی (ع) گوساله سامری را سوزاند و خاکستر آن را به دریا ریخت.
سوره طه، آیه ۹۷
(دیگه دهنتونو ببندین، لدفاً)

پ.ن: البته اینم بدونین که این آقای رائفی پور و موسسه مصاف بدجوری داره اذیتشون میکنه، چه دشمنان خارجی رو و چه منافقین داخلی رو، واسه همین دارن تمام سعیشونو میکنن که ایشونو زمین بزنن(مثل همین شایعه ای که چند وقت پیش انداختن که موسسه مصاف پولشویی کرده که البته پیگیری شد و اون جماعت جوابشونم گرفتن). این گروه اینو فراموش کردن که عزت تمامی از آن خداست، به هر کس که بخواهد میبخشد. حالا هی شما خودتو تیکه پاره کن.😁😏

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

حرف یهود و بنی اسرائیله، این هم یک ایراد بنی اسرائیلی!یک مجسمه ی نمادین رو آتش زدند! مجسمه ساز و پیک ...

واقعا برای منم سواله چقد تو کشور آروم و مرفه و بدون دغدغه ای زندگی میکنیم این براشون شده مسئله مهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بت خیلی قدیمی هست که شیطانین انسی میپرستیدن ایرانیان به نشانه دشمنی اونو به آتیش کشیدن چون ترامپ و ن ...

به انگلیسی سرچ کن بت بعل

بعد سرچ کن بت مولوخ

ببین اینی که آتیش زدن بعله یا مولوخ؟!

بعد تحقیق کن درباره آیین پرستش مولوخ

من نمیگم ها، فقط خودت بخون و تحقیق کن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

حضرت موسی هم گوساله یا سامری رو آتیش زد حالا چرا تو از این مطلب سوختی

چقدر بی ادبی

گفتم بیا توضیح بده میبینم خوشت میاد زیادی از این موضوع

و گرنه همچین باب دل کسی نیستی تگ بشی

ریپلای نزن چندشم میشه

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی... در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که حقیقت، مانند آینه ای رو به قریب ۱۰ میلیارد نفر ایستاده است. اگر کسی رو میبینید که با وجود آشکار شدن حقیقت همچنان حریصانه در تلاش توجیه دروغین باورپذیر است، مطمئن باشید منفعتی در پنهان بودن حقیقت دارد. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

در لفافه توضیح بده 😂

شاید همه باهاش موافق نباشن

مث اینکه در مناسک این بت باید براش قربانی کنن و طلسم داره برای قدرت و... و ربطش دادن ب 18 19 دی

کلا درگیرش نباش معلوم نیست ت این ممکلت داره چ اتفاقی میوفته همش حاشیه اس

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم