2777
2789

@sayeban12 تو که عشق اینی بیا براش توضیح بده. ما بگیم تعلیق میشیم اما تو بگی چیزیت نمیشه😂😂

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی... در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که حقیقت، مانند آینه ای رو به قریب ۱۰ میلیارد نفر ایستاده است. اگر کسی رو میبینید که با وجود آشکار شدن حقیقت همچنان حریصانه در تلاش توجیه دروغین باورپذیر است، مطمئن باشید منفعتی در پنهان بودن حقیقت دارد. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂

آخه میبینم تو هر تایپکی

ببین تاکید میکنم هر تایپکی

ربط و بی ربط اسم اون جزیره رو میاره و حریصانه و عاشقانه توضیح میده ، گفتم بلکه خوشش میاد🤣 خواستم کار نیکی کرده باشم

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی... در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که حقیقت، مانند آینه ای رو به قریب ۱۰ میلیارد نفر ایستاده است. اگر کسی رو میبینید که با وجود آشکار شدن حقیقت همچنان حریصانه در تلاش توجیه دروغین باورپذیر است، مطمئن باشید منفعتی در پنهان بودن حقیقت دارد. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

به کجا وصله که 😂

به بالایی یا

برای منم سواله خرج چیا میکنن جزیره اپسیتین به ما چه شما فکر مردم خودت باش

همین چون دغدغه نداریم خودمون درگیر دغدغه کشورای دیگه ایم

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

برای منم سواله خرج چیا میکنن جزیره اپسیتین به ما چه شما فکر مردم خودت باش

البته من دلیل اینو چیز دیگه ای شنیدم نمیتونم بگم اینجا 😂 ولی خب اونم دلیل منطقی هست

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

من عجیبتر از همه برام اینه که آخه چرا باید بیان وسط شهر اصلا یه بت بسازن 😐 اونوقت میگن پولای مملکت ...

فقط یه شهر نبود

تو چندین شهر انجام دادن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من عجیبتر از همه برام اینه که آخه چرا باید بیان وسط شهر اصلا یه بت بسازن 😐 اونوقت میگن پولای مملکت ...

حرف یهود و بنی اسرائیله، این هم یک ایراد بنی اسرائیلی!

یک مجسمه ی نمادین رو آتش زدند!

مجسمه ساز و پیکر تراش نیاوردند که! مجسمه ی هنری بسازه!

تو یک موقعیت حساس که پای سرنوشت کشورمون وسطه،

فقط هزاران میلیارد به یک بازار تو یک شهر شمالی کشور آسیب خورده و....

قیمت یک تیکه مجسمه ی احتمالا فومی دغدغه است؟!

بت خیلی قدیمی هست که شیطانین انسی میپرستیدن ایرانیان به نشانه دشمنی اونو به آتیش کشیدن چون ترامپ و ن ...

😂😂 واقعا داریم تو مملکت مسخره ای زندگی میکنیم چه دغدغه هایی داریم واقعا چقدر مهم بوده چقد مسئله مهمی بوده

باز این که خوب بود

نمایشنامه ندیدید؟ که امام حسین داشت چیکار میکرد؟

به خدا خارجی یا اینا رو ببینن فکر میکنن همه مردم ایران مثل اینا عقب مونده و کم عقلنicon