2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یه اهنگ هس اینو سرچ کنی میاره( بوگون سنین دوغوم گونوندور عشقیم تبریکلر عشقیم.) راجع به تبریک تولد کسی که دوسش داریه اونو دانلود کن واسش بفرس

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

دودون گون ایکیمیزدع مبارک اولسون بنیم جانیمروزی که به دنیا اومدی مبارک هردومون باشه جون من

دودون چیه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

الاه سنی یاراتدی من ته قالمیام .خداتوروخلق کرد من تنهانمونم

تولدون مبارحدی تولدت مبارک باشه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

دودون گون ایکیمیزدع مبارک اولسون بنیم جانیمروزی که به دنیا اومدی مبارک هردومون باشه جون من

فکر میکنم این جمله ترکیه ای باشه ،چون ما آذری هستیم میفهمم که این جمله ترکی ایرانی نیست

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   

به زبان ترکی آذری

منیم اورگیم ، منیم سوگولوم ، باشووا دولانیم ، تولودون مبارک اولسون

قلب من ،عشق من ،دورسرت بگردم ،تولدت مبارک باشه

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی