2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از درد دارم میمیرم

واسه همینه چون پریودت کمه

گرمی بخور باز شه رازیانه دم کن بخور

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

مترسم سرطانی چیزی باشه

نه بابا سرطان چی دو سالی اینجوری بودم واکسنو زدم باعث شد کیست بزنم کلی دارو خوردم برا کیست الان بهترم رفتم یونو نه سرطان بود نه مشکوک به سرطان خون مونده اس بقول دوستمون

پرولاکتینو بالا میبره بابا رازیانه پدر منو دراورد گوهیم نخود برام

واسه من خیلی جواب میده پریودم بند باشه بازش میکنه

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

واسه من خیلی جواب میده پریودم بند باشه بازش میکنه

ماما گفت بخور خوردم پرولاکتینمو بالا برد پریود میشدم سینه درد نداشتم الان دو هفته مونده به پریودی سینه درد شدید میگیریم باعث کیست زدن میشه

ماما گفت بخور خوردم پرولاکتینمو بالا برد پریود میشدم سینه درد نداشتم الان دو هفته مونده به پریودی سی ...

عه نمیدونستم

مرسی که گفتی از این به بعد نمیخورم

عه نمیدونستم مرسی که گفتی از این به بعد نمیخورم

خواهرم پرولاکتینش بالاس گفتم جفتمون عین هم نییتیم سینه درد شدید و سردرد شدید داشتم سابقه پرولاکتین بالارو هم نداشتم رفتم ازمایش دیدم ۳۰۰ تا بالاتر از نرماله