2777
2789
عنوان

میخوام جدا بشم

341 بازدید | 28 پست

شوهرم یه هفته ست قهر کرده رفته وتو تاپیک قبلی گفتم دلیلشو، هشت ماه رابطه نداریم، خیانت زیاده کرده، تو زندگیم همش تنهایی کشیدم ولی خیانت نکردم ووفادار بودم بهش، یه دختر۶ساله دارم، خودمم کارمندم تامین اجتماعیم، یه خونه خریدیم به اسم همسرمه ولی منم مقداری پولشو دادم، اگه بتونم سر مهریه برش دارم خوب میشه وحضانت دخترمو کامل بگیرم، میرم برا خودم زندگی میکنم، واز دست شوهری که هیچ وقتی برا زن وبچه اش نداشت حتی جمعه به اسم مغازه میرفت دنبال ولگردی خودش راحت میشم، من لیاقتم این شوهر نیست، از خودم تعریف نباشه با اینکه کارمندم، همیشه خونم مرتبه وشیک، اشپزی عالی، اخلاقم خوبه وصبورم، وقتی خودم باهاش مقایسه میکنم، میبنم جوانی وعمرم داره هدر میشه ولی هیچی از عشق ندیدم تو این زندگی، برام دعا کنید ادامه مسیرو با دخترم راحت بریم جلو، قربون دهنتون، خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم، میگن دعای دسته جمعی گیراست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فاکتورشو دارم که دادم بهش، ماشینمم فروخته به فامیلشون که پولشو زده به حساب همسرم، پرینت حساب بگیرم م ...

اون فاکتور خوبه به دردت میخوره یه جا قایمش کن.

حالا اگه بزاره از حسابش پرینت بگیری

حق داری از اینطور مردی جدا شی ولی ایکاش ۶ سال قبل جدا میشدی که یه دختر بی پدر نشه

من خیلی باهاش رفتم مشاوره، گفت درست میشه یه موقعی شد ولی به دنیا اومدن دخترم عوض شد باز، من نخواستم دخترمو بی پدر کنم لطفا قضاوت نکنید، همسرم انتخاب خودش بود که دخترمو بی پدر کنه واگرنه درست زندگی میکرد، اگه بچه ای بی پدر میشه مقصر مادرش نیست، اون پدر، همسر وپدر خوبی نبوده وخودش باعث این اتفاقاته

من خیلی باهاش رفتم مشاوره، گفت درست میشه یه موقعی شد ولی به دنیا اومدن دخترم عوض شد باز، من نخواستم ...

من که قبول دارم اون مرد به درد زندگی نمیخوره بیشتر دلم برا دخترتون و خودتون و سختیای بعد طلاق میسوزه

یکم برید مشاوره ...عجله نکن بخاطر بچه

اره سربرج حتما میرم پیش مشاوره وروانپزشک بعد با چندتا وکیل صحبت میکنم بعد اقدام میکنم برا طلاق

حتی سعی میکنم اول همسرمو یه سر ببرم پیش روانپزشک اگه زنذگیش براش مهم باشه وبیاد، میخوام قبل طلاق همه مسیرارو رفته باشم بعد کامل اقدام کنم برا جدایی