2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 6829 بازدید | 203 پست
میخام توافق کنم بره.ولی از طلاق میترسم از مطلقه بودن. از تنها موندن تا اخر عمر. خیلی حالم بده

نه قشنگم نترس از طلاق از این مرد

زندگی کردن با مردی که تا این حد دهن بین خانوادشه ترسناک تره

چرا تنها بمونی مگر ایشون تنها مرد جهانه؟

به امید خدا هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد اگر هم جدا شدی ازدواج دوم موفقی داشته باشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکسال صبر کردم التماسش کردم دیدم نمیشه عمرم داره میره الانم یکساله درگیر دادگاهم اخرشم نشد

دیگه وقتی اقدام از طرف زن باشه مهریه شم بخواد مرد میاد اینجوری میگه و طلاق نمیده تا زن رو خسته کنه

ولی بعید میدونم سر شاباش و فیلمبردار باشه

اینا بهونه شون بوده

دیگه وقتی اقدام از طرف زن باشه مهریه شم بخواد مرد میاد اینجوری میگه و طلاق نمیده تا زن رو خسته کنه و ...

نمیدونم. من آدم بدی نبودم براشون فامیلم هستیم. همه بهن گفتن طلاق بگیر برو. میدونی اون روزی ک رفتم خونشون باباش گفت تو هیچ حقی نداری از پسرم بخای بگیری جهازتو بردار جای مهریه. اولشم وکیلم گفت توافق کنید پسره گفت من هیچی نمیدم باید ببخشه بره. الان هست که میگه ۳ تا میدم

نمیدونم. من آدم بدی نبودم براشون فامیلم هستیم. همه بهن گفتن طلاق بگیر برو. میدونی اون روزی ک رفتم خو ...

چرا زور میگن به خدا به آدم

جهیزیه ت که حقته استرداد جهیزیه میزنی برمیگردونی

سیاهه داری؟

بعدم مهریه حق زنه به خدا مردها برمیگردن میگن هیچی بهت نمیدم ببخش بعدشم برو

هم زندگیشو داده هم روحیه ش داغون شده هم بدنش مهریه هم نگیره بره؟

مگه جقدره اعسار میزنن دیگه

عزیزم میدونم خیلی سخته ولی برو خداروشکر از دست همچین آدمای مریضی مث پدرشوهرت و ادم بی اراده و ضعیفی مث شوهرت راحت شدی

انشاءالله روزهای خوبی در انتظارت باشه بنظرم بعدا خداروشکر میکنی که از دستشون راحت شدی

زندگانی نیست، تمرین فراوان مردن است.

چرا زور میگن به خدا به آدمجهیزیه ت که حقته استرداد جهیزیه میزنی برمیگردونیسیاهه داری؟بعدم مهریه حق ز ...

اون از خونه رفت. خونه هم خودم پول پیشش رو داده بودم به نام خودم بود نتونست کاری کنه. یخچال ماشی لباسشویی تلویزیون و ماکروویو رو باهم نصفی خریدیم فاکتور بنام اونه. اون فقط مبل و ی قالی خرید حتی زیرتلویزیونی و سه تا قالی دیگ هم خودم خریدم. تمام فاکتورا دست منه. خیلی دلم گرفته. الان من دارم میشم مطلقه با اینده نامعلوم و اونو خونوادش خوشالن. کاش خدا نشونشون میداد

نمیدونم. من آدم بدی نبودم براشون فامیلم هستیم. همه بهن گفتن طلاق بگیر برو. میدونی اون روزی ک رفتم خو ...

فیلم و شاباش بهانه س

یه چیز دیگه شده پشیمون هستن میخواستن بهم بزنن ولی دارن با نامردی تموم میکنن که حقتو ندن

یعنی چی جهاز بعنوان مهریه؟ مگه جهیزیه رو خودت نخریدی

چون گفتم فیلمبردار عروسی همونی باشه ک من میخام بخود باباهه هم نگفتم به پسره گفتم گفت پول فیلمبردارو ...

رفتی دست باباشو بوسیدی؟!!!!این خاری هارو به سرخودت و خانوادت میاری چکار؟بذلر بره گم بشه

هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............

فیلم و شاباش بهانه س یه چیز دیگه شده پشیمون هستن میخواستن بهم بزنن ولی دارن با نامردی تموم میکنن که ...

یخچال ماشی لباسشویی تلویزیون و ماکروویو رو باهم نصفی خریدیم فاکتور بنام اونه. اون فقط مبل و ی قالی خرید حتی زیرتلویزیونی و سه تا قالی دیگ هم خودم خریدم. تمام فاکتورا دست منه

من کاری نکردم بخدا ک بخاد کسی پشیمون شه