2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 203 پست

همون بهتر ازین خاندان عوضی داری جدا میشی اینا پیرت میکردن

خدا روتو دیده.

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه گذاشتم اجرا اصلا پیداش نشد تا حکم جلبش اومد. تا فهمید رفت وکیل گرفت اعسار زد. درخواست طلاق داد ...

تو باید میرفتی عدم تمکین میزدی و اعلام میکردی الان مدتیه اصلا خونه نمیاد، نه که درخواست طلاق بدی، اون باید درخواست بده

من از طلاق میترسم. حالم بده. من دوسش داشتم ولی اون معلون شد همش فیلم بازی کرده. از اولین مسافرتی ک ر ...

این دوست داشتن داره

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

چکار کنم. حالم بده خیلی. من نمیخاستم طلاق بگیرم اصلا

میدونم گلم

۹۹ درصد مواقع خانومها مایل به ادامه زندگی هستن

این آقایون ودخانوادشون هستن که کارو خراب میکنن

شوهرت دهن بینه و مشخصه خانوادشم فیلم و ... بهانه قرار دادن که ازدواجو بهم بزنن

الانم برگردی باز ممکنه یه چیزی بهانه کنن اذیت کنن

نظر پدر مادرت چیه

خب چرا خودا رفتی دادخواست طلاق دادی مگه اونا نگفته بودن طلاق خب خودشون باید دادخواست میدادن

یکسال صبر کردم التماسش کردم دیدم نمیشه عمرم داره میره الانم یکساله درگیر دادگاهم اخرشم نشد

میدونم گلم ۹۹ درصد مواقع خانومها مایل به ادامه زندگی هستن این آقایون ودخانوادشون هستن که کارو خراب م ...

ازون روزی ک رفتم خونشون و بجا کوتاه اومدن هرجور میتونستن خوارم کردن خونوادم گفتن طلاق بگیر تمومش کن

همون موقع ک یه قرون دو هزار کردن باهات باید بیخیال میشدی نباید ادم چشمشو رو این هشدارا ببنده ک بعدا ...

دقیقا . من چون دوسش داشتم نمیخاستم بزنم بهم. اونم هی میگف اره دوست دارم ولی خودمم بهش میگفتم اگه ی روز بابات بگه زنتو طلاق بده سریع طلاقم میدی.

چون گفتم فیلمبردار عروسی همونی باشه ک من میخام بخود باباهه هم نگفتم به پسره گفتم گفت پول فیلمبردارو ...

🫤🫤🫤🫤 مگه دوران ارباب رعیتیه که فاز پدرسالار گرفته مردک روانی

خودتو ازین خاندان نجات بده بعدا بدتر اذیتت میکنن حتی اگه الان ببخشن

Люди, которые не понимают твоего молчания, никогда не поймут твоих слов

🫤🫤🫤🫤 مگه دوران ارباب رعیتیه که فاز پدرسالار گرفته مردک روانیخودتو ازین خاندان نجات بده بعدا بدتر ...

میخام توافق کنم بره.ولی از طلاق میترسم از مطلقه بودن. از تنها موندن تا اخر عمر. خیلی حالم بده

میخام توافق کنم بره.ولی از طلاق میترسم از مطلقه بودن. از تنها موندن تا اخر عمر. خیلی حالم بده

واقعا حق داری تو این جامعه که همه ادمو قضاوت میکنن ترس داشته باشی

ولی اگه باهاش بمونی بعدا خدای نکرده با دوتا بچه طلاقت بده ک خیلی شرایط بدتر میشه 😑

Люди, которые не понимают твоего молчания, никогда не поймут твоих слов