2777
2789
عنوان

جدایی

2757 بازدید | 203 پست

دارم جدا میشم خیلی حالم بده..... بخاطر حرف پدرش کگفت زنتو طلاق بده یهو خونه زندگیو ول کرد رفت. من و خونوادمو بلاک کرد..رفتم دنبالش گفتم نکن گفتم ما تازه ۵ ماهم نیست عروسی کردیم ولی گفت بابام و خونوادم مهم ترن حتیی رفتم خونشون گفتم زندگیمو خراب نکنین نشد باباش گفت نه. کلا ول کرد رفت جواب منم نمیداد بهمه گفت بابام گفته طلاق.... واقعا حالم بده. همش میگم نکنه من بد بودم ولی من ک بد نبودم اون و خونوادش خیلی اذیتم کردن من هیچی نگفتم. الان نمیدونم چکار باید کنم حالم وحشتناکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید طلسمی چیزی کردن

شنبه ها تا چهارشنبه ها در خونه تون رو آب و سرکه بریز

سرچ کن دعای قوی برای باطل کردن س ح ر

هرچی دیدی بخوندو انجام بده بالاخره یکیش جواب میده

ممکنه کسی میخواسته قبلا با شوهرت اردواج کنه و دوسش داره کاری کرده

خب چرا باید پدرش این حرفو بزنه اصلا مگه با پدرش دعوا کردی

چون گفتم فیلمبردار عروسی همونی باشه ک من میخام بخود باباهه هم نگفتم به پسره گفتم گفت پول فیلمبردارو بده تا بابام قبول کنم گفتم چشم. خودم دادم.

و به پسره گفتم پول شاباش عروسی رو بگیر بدیم ماشین. باباهه گفت اینکه فیلمبردارو خودت انتخاب کردی یعنی منی که رییس عروسی همه بودم برا پسرم هیچکاره بودم و این بی احترامی بمنه

پول شاباش هم باید بعنوان هدیه میدادین به مامانش

حتی رفتم دستشو بوسیدم گفتم من بد باشه قبول ولی تو بعنوات پدر نکن اینکارو بابامم گفت پول شاباشم پس میدیم ولی گفت نه

بگو مهریه امو تمام و کامل بده ،ببین واکنشش چیه؟؟

مهریه گذاشتم اجرا اصلا پیداش نشد تا حکم جلبش اومد. تا فهمید رفت وکیل گرفت اعسار زد. درخواست طلاق دادم اومد دادگاه قسم ایه ک من زندگیمو دوس دارم این خانم داره وادارم میکنه به طلاق

تمکینش چون ادرس الکی داد رد شد اعتراض زد الان تجدیدنظر تمکینشو قبول کرده. میگه من خونه نمیگیرم توافق باید کنی بری

من از طلاق میترسم. حالم بده. من دوسش داشتم ولی اون معلون شد همش فیلم بازی کرده. از اولین مسافرتی ک ر ...

خب چرا خودا رفتی دادخواست طلاق دادی مگه اونا نگفته بودن طلاق خب خودشون باید دادخواست میدادن